Fortnite Chapter 2 - Season 4 kommer ikke på iOS

fortnite 24 august
Det står nu klart, at 27. august-opdateringen til Fortnite efterlader iPhone og iPad-brugerne i støvet.

Som et resultat af den igangværende tvist mellem Apple og Epic Games modtager iOS-enheder med Fortnite installeret ikke den seneste opdatering til spillet. Til dem af jer, der har Fortnite installeret, kan fortsat spille den aktuelle version (13.40 " Chapter 2 Season 3"), men Season Battle Pass-progressionen vil ikke fungere og vil heller ikke virke sammen med andre platforme, der har den nyeste version af spillet.


Efter fjernelsen af Fortnite fra iOS App Store dukkede Fortnite op på brugtmarkedet på enheder med spillet installeret, eftersom vi ikke længere har muligheden for at installere Fortnite på iOS enheder.

fortnite season 4 nexus war.JPG

Priserne på disse er skruet voldsomt i vejret, hvor priser over 10.000 kroner ikke er ualmindeligt. 

I en FAQ-opdatering gentog Epic i dag, at Apple fortsat blokerer Fortnite-opdateringer og nye installationer i App Store.

Som et resultat heraf vil Fortnites nyligt udgivne Chapter 2 - Season 4 opdatering (v14.00), ikke frigives på iOS og macOS den 27. august, når opdateringen er live.

Epic påpeger også, at enhver, der ønsker at spille det opdaterede spil på en mobilenhed, er det stadig tilgængeligt på Android direkte fra Epic eller kan downloades i Samsung Galaxy Store. Google havde også tidligere fjernet Fortnite fra Google Play Store.

Tilbage i 2014 havde vi en lignende situation med spillet Flappy Bird. iPhones med det pågældende spil installeret, blev solgt til overpriser efter at spillet blev fjernet fra iOS App Store.

Vil denne opdatering forhindre grådige personer i at forsøge at sælge deres Fortnite-installerede iPhones? Sikkert ikke.

Så sent som i dag, er listen over Fortnite-installerede iPhones vokset eksplosivt, og selv i Danmark, er der salgsannoncer på Den blå avis, hvor en profil sælger en iPhone for 10.000 kroner.


Vores partnere