Gratis Horror på Steam

Layers of Fear
Det er blevet lidt mørkt og blæsende udenfor igen og det kunne meget praktisk bruges til at prøve spillene Layers of Fear og Dead Space Remake. Begge spil har lige nu en gratis demo versioner på Steam.

Dead Space Remake

Dead Space skabte ved sin lancering en helt genere af Sci-Fi horror, og blev i det hele taget rigtigt godt modtaget. Nu har vi så fået et remake som booster den grafiske side af spillet betydeligt, sammen med en række "Quality of Life" forbedringer til game play. 


Den nye Remake version er også blevet rigtigt godt modtaget ,og har fået gode anmeldelser hos de fleste anmeldere, på trods af visse tekniske issues på nogen systemer. Hvis man ikke har kastet sig over den nye version, kan man nu få muligheden, da der er åbnet op for at man kan prøve det nye spil ganske gratis. 

Der er mulighed for at spille halvanden time af det nye spil. Så der er mulighed for at snuse til om de nye forbedringer er nok til, at man skal have penge op af lommen.


Layers of Fear

Hvis du er til lidt mere klassisk horror, og måske også har lyst til at snuse til et spil baseret på Unreal Engine 5, så kan det være Layers of Fear er vejen frem. Spillet udkommer d. 15. juni måned, men holdet bag har nu gjort en demo tilgængelig på Steam. Frem til den 22. maj er der mulighed for at prøve demoen.


Layers of Fear er et af de første spoil baseret på Unreal Engine 5, som vi får mulighed for at teste på PC. Spillet gør brug af både Nanite og Lumen teknologierne til at skabe visuelle effekter. Der gøres også brug af muligheden i Unreal Engine for Temporal Super Resolution, som er en upsampling teknologi, der skal gøre det lettere at køre alle de nye visuelle effekter, uden at tage livet af gaming systemer, som ikke lige er udstyret med et RTX 4090. 

På Steam beskrives Layers of Fear, som et Psykedelisk first person horror spil med et stort fokus på historie og udforskning af miljøet. 


Vores partnere