GTA 5 til PS5 vil tilbyde 4K ved 60 FPS

GTA 5 PS5 4K 60 FPS
Mange gamere venter spændt på Rockstars GTA 6. Vi aner ikke, hvornår eller om det vil ske, men i mellemtiden malker virksomheden stadig populariteten af GTA 5. Derfor blev det tidligere på året annonceret, at GTA 5 kommer på både PS5 og Xbox Series X i november.

Mange er uden tvivl trætte af spillet, men ifølge et indlæg på Sony Germany PlayStation Blog blev det afsløret, at spillet vil køre med 4K-opløsning @ 60 fps. Artiklen omhandler PS5, men Xbox Series X burde ikke have problemer med at køre spillet med lignende specifikationer.

Det er ikke breaking news, at GTA 5 kan afvikles på PS4 i 4K, men det er ikke "true" 4K. Der er bare tale om en opskalering af spillet til 4K-opløsning. Kun pc-versionen af GTA 5 har 4K-assets, mens PS4 har 1080p - assets, så de fleste vil ikke betragte dette som ”true" 4K-opløsning. Så vil nærmeste fremtid byde på native 4K-opløsning af GTA5 på PS5, så er det et imødekommen add-on.

Forhåbentlig vil PS5- og Xbox Series X-versionerne tilbyde en true 4K, ellers vil den ikke kunne udnytte konsolens hardware fuldt ud. Og det ville være en skam.

 

Kilde Ubergizmo, Rockstar

Vores partnere