GTA 6 ankommer muligvis ikke før 2025

GTA 6  2025
Efter succesen med GTA 5 venter mange stadig på, om Rockstar vil være i stand til at replikere sin succes med GTA 6. Men hvis du håbede på at se GTA 6 inden for en overskuelig fremtid, kan du blive skuffet over at høre, at vi sandsynligvis først stilles noget i sigte i 2025.

Denne nyhed kommer fra en velkendt leaker, Tom Henderson, som tidligere har givet nogenlunde nøjagtige leaks på spil. Holder forudsigelserne stik, frigives GTA 6 sandsynligvis enten i 2024 eller 2025, så vi har stadig 2-3 års ventetid, før vi ser en trailer eller annoncering til spillet.

Dette betyder også et interval på omkring 12 år fra GTA 5 blev lanceret. Det er lang tid imellem spil, men Rockstar har holdt spillet relevant med GTA Online.

Henderson siger, at det er fordi Rockstar ønsker at fokusere på deres medarbejderes trivsel og undgå at skabe en stressende kultur, hvor udviklere overarbejder sig selv halv ihjel for at nå deadlines. Virksomheden forsøger også at sikre, at spillet er så optimeret som muligt, så det kan ramme en udgivelsesdato uden forsinkelser.

I samme omgang omtaler Tom Henderson, at Rockstar ønsker at frigive spillet til næste generations konsoller. I betragtning af den nuværende mangel venter de på et ”stort nok marked”, inden de frigiver det, hvilket giver mening.

 

Kilde Ubergizmo

Vores partnere