GTA Underground – et must-have til alle GTA fans

GTA San Andreas Underground mod
GTA Underground kombinerer maps fra GTA III, Vice City, San Andreas, Manhunt & Bully. Dermed at der lagt op til fornyet underholdning til alle inkarnerede GTA fans.

Modderen ”dkluin” har udgivet en helt ny version af hans GTA Underground mod. GTA Underground kombinerer GTA Underground San Andreas, Liberty City, Vice City, Manhunt I / II, Bullworth og custum maps til et samlet map.

Version 4.1.7 leveres med et stort nyt installationsprogram. Moddet understøtter nu 11 sprog, inklusive spansk, fransk, russisk, hollandsk, tysk med videre.

Desuden indeholder denne nye version et antal stabilitets- og performancejusteringer. Derudover løser det forskellige crash-rettelser. For eksempel retter dette et kendt radar legend crash problem. Det løser også adskillige UG-MP-synkroniseringsproblemer, såsom farver på køretøjer er vedvarende efter installation af dem i en mod-shop og spillerne ikke er stand til at rulle vinduer op igen efter at have rullet dem. Den tidligere version havde også problemer med bilerne ikke vinduer havde.

Desuden indeholder version 4.1.7 adskillige mapforbedringer. For eksempel løser det kollisioner i Vice City, og så manglede flere områder vand, og i stedet havde tomme huller, hvor vandet så manglede.

Version 4.1.7 opdaterer også radarkortet.

Et must-have-mod til alle GTA-fans, og du kan downloade det herfra.

Denne version er et standalone mod, og du har ikke brug for nogen tidligere versioner for at afspille det. Alt hvad du skal gøre er blot at bruge installationsprogrammet på en ren San Andreas-installation.

 

Source & Image credit:

dkluin

Vores partnere