Hitman 3 annonceret til Nintendo Switch

nintendo switch hitman III
Hardwaren i Nintendo Switch er ikke helt så kraftig sammenlignet med PS5 Pro eller Xbox One X, og som sådan kører spil ikke nødvendigvis med de samme indstillinger sammenlignet med andre konsoller, og som et resultat heraf, er alle spil ikke nødvendigvis kompatible med Nintendo Switch. Her kommer cloud gaming ind som en kærkommen aktør.

Hvis du er fan af IO Interactive's Hitman-franchise, vil du glædes over at høre, at virksomheden vil bringe spillet på Switch. Men i betragtning af at spillet kræver noget ret avanceret hardware, kan spillet ikke afspilles på switchen hverken gennem en patron eller som en digital kopi. I stedet bliver spillere nødt til at streame det fra skyen.


En af ulemperne ved cloud-gaming er, at hovedparten af det tunge løft foregår i skyen eksternt på en server et eller andet sted. Dette betyder, at alt hvad du har brug for i teorien er en hurtig og stabil internetforbindelse, og du kan spille stort set ethvert spil, du vil have. Det skal bemærkes, at Hitman 3 ikke vil være det første Switch-spil, der kan spilles gennem skyen, men det er interessant at se Nintendo adopterer teknologien.

Der er ingen informationer om, hvornår Hitman 3 vil være tilgængelig til at streame på Nintendo Switch.

Source & Image credit:

Nintendo