Intel inddrager machine learning i GTA 5

machine learning GTA5 intel
Intel inddrager nu machine learning i GTA 5 for at få grafikken i GTA 5 til at se skræmmende fotorealistisk ud.

GTA 5 grafikken er hvad man kan kalde anstændig, og det ser godt ud i betragtning af hvor gammelt spillet efterhånden er, men vi vil aldrig nogensinde kalde det realistisk.

Men hvordan ville et spil som GTA kunne se ud, hvis det var blevet udviklet med fotorealistisk grafik?

Læs også: En gennemgang af film og serie streamingtjenester - HBO Nordic

Nu er et kig ind i en fotorealistisk GTA 5 verden blevet muligt takket være forskere fra Intel Labs, som har besluttet at prøve at anvende machine learning teknikker til gengivet optagelser fra et konsolspil, som GTA, og gøre det fotorealistisk. Slutresultaterne kan ses i videoen nedenfor, og det ser forbandet godt ud.

Faktisk, hvis vi ikke vidste, at grafikken blev forbedret ved machine learning, ville vi have antaget, at det var videooptagelser taget i det virkelige liv. Biler ser meget mere realistiske ud, vejene ser også meget mere ægte ud, og vegetationen ser også meget mere troværdig ud. Dette er takket være brugen af datasæt, som forskerne udviklede specifikt til et neuralt netværk, så det kunne gengive billeder baseret på det virkelige liv i forhold til computergenererede.

Mens det kræves kraftigere hardware til at gengive grafik i fremtiden, synes forskernes arbejde at antyde, at software også kan spille en nøglerolle i at hjælpe med at levere forbedret spilgrafik i fremtidens spil.


 

Source: Intel

Vores partnere