Leak: PS5 kan forudbestilles den 9. sept. [Update]

Leak_PS5_kan_forudbestilles_den_9._september
Ifølge et nyt læk, kan PlayStation 5 forudbestilles fra den 9. september

Opdatering den 2. september:

Nye rygter peger nu på at vi får en komplet fremvisning af PlayStation 5, den 9. september. Under dette event kan vi forvente at få afsløret pris, tilgængelighed, samt de endelige specifikationer for konsollen. Ydermere er det rygtet at vi får et deep-dive ned i hardwaren, der former PS5, samt endnu et kig på en række kommende spil.

Sony har endnu ikke bekræftet dette, så rygtet skal selvfølgelig tages med et gran salt.

Kilde: Notebookcheck


Oprindelig artikel:

Vi fortsætter med at vente, imens der stadig er intet nyt fra Sony, omhandlende pris og lancering af den meget ventede PlayStation 5.

Et nyt læk på Twitter af brugeren "IronManPS5", forsøger nu at kaste lys over en mulig forudbestillings-dato. Ifølge dette læk vil Sony åbne op for forudbestilling af PS5, den 9. september. Såfremt dette bliver en realitet, skulle vi også meget gerne få oplyst prisen på henholdsvis PS5 og PS5 Digital Edition, senest samme dag. Udgivelses-datoen skydes og til at blive engang i November - dette er dog ikke bekræftet endnu.

Hvorfor præcis d. 9 september, tænker du måske? Lækket på Twitter peger på denne dato, da det er et led i en strategi, baseret på 25 år med PlayStation. Den 9. september er det er nemlig 25 år siden den originale PlayStation kom på gaden, tilbage i 1995.


Lækket virker ikke helt usandsynligt, men det skal selvfølgelig stadig tages med et gran salt, indtil Sony melder noget officielt ud.
Hvis vi er heldige, kan det være at Sony at kaster lidt mere lys over PS5, under Gamescom i denne uge.

Herunder kan du se den første kommercielle video for PS5:Billede og kilder: T3, Twitter, Sony, Notebookcheck