Loadtiden på GTA Online reduceret med 70%

GTA online reduceret indlæsningstid
GTA Online er berygtet for sine laaange indlæsningstider. Og overraskende nok var en modder i stand til at forbedre indlæsningstiderne med 70% på en AMD FX-8350 og fremviste i samme omgang nogle af spillets optimeringsproblemer.

Ifølge “T0ST“ er der en single-thread CPU flaskehals, under opstart af GTA Online, der påvirker mange entry-level og mid-range processorer. Desuden ser det ud til, at GTA kæmper for at analysere en 10 MB JSON-fil under opstart. Ikke kun det, men selve JSON-parseren er ifølge TOST designet, og efter parsing er der en langsom rutine til duplikering af genstande.

Modderen var i stand til at løse disse problemer og har forbedret indlæsningstider med 70% på sit system.

PC-systemet, som T0ST brugte, består af en AMD FX-8350 med KINGSTON SA400S37120G, 2X Kingston 8192 MB (DDR3-1337) og et NVIDIA GeForce GTX 1070.

For at forbedre spillets indlæsningstider skrev T0ST en .dll, injicerede den i GTA og tilsluttede nogle funktioner. T0ST har delt kilden til PoC (som du kan downloade herfra). Derfor kan pc-gamere nu nyde kortere indlæsningstider, mens de indlæser GTA Online. Vær dog opmærksom på, at dine resultater kan variere, og at du muligvis ikke ser så meget boost (især hvis du bruger et high-end system).

Endelig opfordrer T0ST Rockstar til at løse disse problemer. Når alt kommer til alt, og som han siger, skulle disse problemer ikke tage mere end en dag for en enkelt dev at løse.


Source & Image credit:

T0ST

Vores partnere