Mangel på Xbox Series X indtil april 2021

mangel på xbox X series til april 2021
Den store efterspørgsel efter Microsofts nyeste Xbox-konsol bærer skylden for manglen på konsoller. Microsofts Xbox Series X har haft en forrygende start, i det mindste hvad angår efterspørgsel. Så hvis anmeldelserne har fået dig overbevist om, at du vil have fat i konsollen, skal du skynde dig. Dette skyldes, at Microsoft forventer konsollen bliver en mangelvare indtil april 2021.

Under præsentationen på Jefferies Interactive Entertainment Virtual Conference, blev Microsofts CFO Tim Stuart blev citeret for at sige, at virksomheden forventer at blive ramt af mangel på Xbox Series X-konsollen gennem første kvartal 2021, hvilket betyder, at hvis deres forudsigelser holder stik, går gamerne en hård tid i møde i deres bestræbelser på at finde en Xbox Series X indtil april.

"I think we'll continue to see supply shortages as we head into the post-holiday quarter, so Microsoft's Q3, [or] calendar Q1. And then when we get to Q4, all of our supply chain continuing to go full speed heading into kind of the pre-summer months,"

For yderligere at komplicere problemet blev Xbox-konsoller der ikke blev solgt som forudbestillinger, hurtigt slagtet af scalpers ved hjælp af bots som en måde at score hurtige penge.

Den populære online-auktionsside eBay er fyldt med Xbox Series X- og Xbox Series X-konsoller, hvoraf mange sælges for to til tre gange over officielle MSRP, og den samme scenarie ser i også på danske køb & salg kanaler som Dba. Her figurerer priser op i mod 8000 kroner…

Jeg ved det er fristende at betale ekstra for at få fat på en konsol, men vi opfordrer kraftigt til man ikke støtter disse scalpers.

Microsoft er ikke den eneste virksomhed, der kæmper med begrænset lager. Sony oplever det samme problem, og kæmper med at opretholde en sund lagerbeholdning på PlayStation 5. Ikke engang GPU-giganten, Nvidia, er immun over for dette problem, da alle nyeste grafikkort, GeForce RTX 3080, RTX 3090 og RTX 3070, har været udsolgt siden udgivelsen.


Source & Image credit:

Microsoft

 

 

 

 

 

Vores partnere