Metro Exodus kommer til PS5 og Xbox Series X / S

Metro Exodus 2020 november
En forbedret version af Metro Exodus kommer til PlayStation 5 og Xbox Series X / S. Udvikleren 4A Games og udgiveren Deep Silver har bekræftet nyheden.

Hvis du ejer dette first-person shooter på PS4 eller Xbox One, får du en gratis opgradering på den nye platform. En udgivelsesdato for den forbedrede udgave, der ankommer næste år, vil blive annonceret meget snart.

Denne optimerede version af spillet inkluderer forbedrede frame rates, hurtigere indlæsningstider, opgraderet opløsning og ray-traced visuals. Linux og Mac-versioner af Metro Exodus kommer også såvel som til Amazons Luna-platformen. 4A Games siger, at det næste spil i franchisen også er under udvikling til PS5, Xbox Series X / S og PC. Udvikleren er ved at arbejder især på spillets game-engine måden spillet renderer på for at kunne “take advantage of the new power, storage and hardware-supported ray-tracing afforded by the new consoles.”

Det er gode nyheder for fans af spillet.

Studiet planlægger at fokusere på en singleplayer-delen til dette kommende spil, og skriver pressemeddelelsen, at de “actively exploring multiplayer concepts” til Metro-universet.


Source & Image credit:

4A Games, Deep Silver