Microsoft tester 1080p streaming til Game Pass

xbox game pass stor
Microsoft afprøver i øjeblikket 1080p-streaming til Xbox Game Pass. På grund af det faktum, at spil indeholder mange teksturer og elementer, vil streaming af dem kræve, at du har en ret anstændig internetforbindelse, da overførslen af data kan være ret stor. Dette er grunden til, at spilstreamingtjenester for det meste har tendens til at streame med lavere opløsninger for at sikre en jævnere oplevelse.

Men for dem, der abonnerer på Microsofts Xbox Game Pass, kan du glædes over at høre, at ifølge Windows Central ser det ud til, at Microsoft tester understøtter 1080p-streaming. Som det ser ud, streamer Xbox Game Pass kun på 720p, hvilket giver tjenesten til en af de laveste opløsninger, der er tilgængelige.

Som det ser ud, tilbyder andre tjenester som Google Stadia streams på 1080p til den "gratis" tier basis af tjenesten, så det er rart at se, at Microsoft arbejder på at opgradere opløsningen til sine spil, der spilles gennem Xbox Game Pass. Der er i øjeblikket ingen informationer omkring, hvornår opdateringen frigives og gøres tilgængelig for alle, men i øjeblikket ser det ud til at blive testet internt.

Opdateringen af opløsningen ville gøre Microsofts tjeneste mere overbevisende, for i modsætning til Stadia eller NVIDIA GeForce Now, hvor det kræver, at du ejer en kopi af spillet for at streame det, er Xbox Game Pass lidt som Netflix af spil, hvor du får adgang til et katalog over spil med dit abonnement.

 

Source & Image credit:

Microsoft

Vores partnere