Nægtes refusion for Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 tilbagebetaling Sony PlayStation
Nye informationen viser, at PlayStation-kunder nægtes refusion for Cyberpunk 2077. På trods af at have været under udvikling det meste af et årti, har Cyberpunk 2077s nylige lancering været langt fra perfekt. Spillere har rost dets spildesign og gribende historie, men spillets kvalitet skæmmes af utallige bugs og mange manglende funktioner.

De mange bugs og glitches er på tværs af alle platforme - Xbox One og PlayStation 4-konsoller lider af endnu flere problemer. Disse spænder fra visuelle fejl som manglende teksturer til mere lammende problemer som crash og sub-18 FPS performance. For at gøre tingene værre forsøgte CD Projekt Red tydeligt at skjule Cyberpunk 2077's sub-par konsoloplevelse ved ikke at vise optagelser af spillet, der kører på sidste generationskonsoller, samtidig med at de afviste anmeldere konsolkopier før lanceringen. Dette kunne frygtes var fordi spillet ikke var helt færdigbagt.

CD Projekt Red meddelte for nylig, at konsolspillere, der er utilfredse med Cyberpunk 2077 på Xbox One, kunne søge refusion refusion gennem deres konsolproducent efter eget valg; enten PlayStation eller Microsoft.

Stene Kovach.JPG

Microsoft hoppede hurtigt med på den galej, og tilbød refusion.

Sony har derimod nægtet næsten enhver anmodning, der sendes i deres retning vej, og insisterer på, at spillere skal vente på, at CD Projekt Red retter de mange fejl i spillet i stedet for at anmode om refusion. Dermed går PlayStation direkte i mod anbefalingen fra CD Projekt Red.

Sony tilbyder typisk kun refusion for spil, der ikke er downloadet eller streamet inden for 14 dage efter købet, men gør lejlighedsvis undtagelser for spil, der, efter deres eget udsagn, er uspillelige. Det ser ud til, at virksomheden ikke føler, at Cyberpunk 2077 passer ind i den kategori, selvom mange gamees melder om systemnedbrud under gameplay.

CD Projekt Red siger, at PlayStation-gamere kan række ud til deres kundeserviceteam via en dedikeret e-mail-adresse til refusion, men at det kan tage tid, før nogen får deres penge tilbage.

"If you own a digital copy on PlayStation, please wait for us to get back to you,"

lyder det som reply, når en mail sendes i deres retning.

Måske er udvikleren i dialog med Sony for at overbevise platformindehaveren om at gøre en engangsundtagelse fra sin normalt begrænsende tilbagebetalingspolitik, eller måske vil CDPR tilbyde refusion ud af fra egen lomme.

Uanset hvad, hvis du er Sony-fan, der ikke er tilfreds med din oplevelse i Night City, og du gerne vil returnere CDPRs seneste AAA RPG, kan du i stedte forsøge dig via helpmerefund@cdprojektred.com for eventuel hjælp.