Næste Battlefield titel kommer i 2021

BF V
Sidste gang en af de store Battlefield-titler blev frigivet var tilbage i 2018, som kom i form af Battlefield V. I modsætning til Activisions Call of Duty følger EA’s Battlefield-serie typisk ikke en årlig udgivelse. Eftersom vi nærmer os slutningen af 2020 ser det ikke ud til, at vi ikke får en ny titel i år, men det vi derimod i 2021.

Under EAs earnings call bekræftede firmaets administrerende direktør Andrew Wilson, at en ny Battlefield-titel vil ankomme i feriesæsonen 2021, hvilket betyder, at det vil gå omkring et år eller deromkring, før vi kan forvente noget som helst. Wilson fortsætter med at hævde, at EA vil dele yderligere detaljer om spillet i foråret 2021.

Han tilføjer ligeledes at DICE udvikler “our next Battlefield game with never-before-seen scale. The technical advancements of the new [PlayStation 5 and Xbox Series X/S] consoles are [enabling] the team to deliver on a true next-gen vision for the franchise. We have hands-on play testing underway internally, and the team’s been getting very positive feedback on the game as we’ve begun to engage our community.”

Det ser ud til, at EA måske oprindeligt havde planlagt at frigive spillet i år. Dette blev antydet af Wilson, hvor han som svar på et spørgsmål erklærede, at DICE havde fået et ekstra år til at udvikle spillet på grund af det faktum, at det var svært at udvikle spil under pandemien.


Source & Image credit:

EA