Nintendo Switch salgstal slår PS3 og Xbox 360

Nintendo Switch
Efter Nintendo Wii U, var mange bekymrede for, hvor godt Switch ville klare sig som dens efterfølger. Men i dag ser det ud til, at disse bekymringer alle er manet til jorden, fordi Switch, ifølge Nintendo's seneste økonomiske resultater, har solgt ekstremt godt.

Ifølge tal frigivet af Nintendo har de udsendt 89,04 millioner enheder af konsollen indtil nu. Dette placerer Nintendo Switch en smule Wii i salgstal, der solgte over 100 millioner, men det betyder også, at Switch i sidste ende også har solgt langt bedre end andre populære konsoller som Sony PS3 og Microsoft Xbox 360.

PS3 formåede at sælge 87,4 millioner enheder i sin levetid, mens Xbox 360 tippede ind med 86 millioner solgte enheder. PS2 har stadig rekorden på 155 millioner enheder, så tiden må vide, om Switch har det, der skal til for at slå den. At sammenligne Switch med ældre konsoller som PS3 og Xbox 360 virker dog ikke helt fair, men det er bare for at illustrere, hvor godt konsollen klarer sig i dagens marked.

Nintendo ser heller ikke ud til at have planer om at lancere en efterfølger endnu. Den seneste opdatering fik virksomheden til at udskifte skærmen med et OLED-display og en nyt kickstand, men ellers er det stadig det samme, og det sælger som varmt brød ved bageren søndag morgen.

 

Source & Image credit:

Ubergizmo

Vores partnere