Nu kan du spille Retro Arcade-spil på Plex

Plex arcade
Mens moderne spil er sjove og underholdende, er der en vis charme ved old school arkadespil, der bare ikke kan replikeres med de spil, vi spiller i dag. For dem der elsker old school-spil, kan vi glæde dig med at fortælle, at Plex har annonceret lanceringen af Plex Arcade. Plex Arcade er en spilabonnementstjeneste, der giver brugerne adgang til en samling retro arkadespil.

Plex har samarbejdet med Atari for at licensere et katalog over klassiske arkadespil, så spillere får adgang til en masse. I modsætning til andre spilabonnementstjenester er Plex Arcades setup ganske vist lidt mere kompliceret og mindre ligetil, når det kommer til opsætning.

Først og fremmest skal brugerne have en Plex-medieserver, der kører på enten en Windows eller macOS-computer (desværre endnu ingen M1-understøttelse). Dette skyldes, at Plex bruger Parsec til at streame gameplayet, hvilket også betyder, at brugerne skal have en Parsec-konto. Det positive er dog, at når alle disse opsætninger er på plads, kan brugerne streame til forskellige typer af enheder, hvad enten det er en Android-telefon, smart-tv, Apple TV, Chrome osv.

Plex Arcade er prissat til $ 4,99 pr. måned for dem, der ikke har en Plex Pass-konto, og $ 2,99 for dem, der har.

Skulle du være fristet, kan du finde flere oplysninger og instruktioner via Plex hjemmesiden.Source & Image credit:

Plex

Vores partnere