Overwatch 2 annonceret på BlizzCon

overwatch_2_game
Blizzard fortsætter med nyhederne fra BlizzCon, og har løftet lidt af sløret for Overwatch 2


Endnu en titel som rygter var begyndt at løbe med inden årets BlizzCon var Overwatch 2 og helt som Diablo IV blev Overwatch 2 også bekræftet på BlizzCon her til aften. 

Annonceringen kom sammen med en en trailer for spillet, der viste elementer fra spillet. Det kommer til at skille sig lidt ud fra det første spil i serien, med en række nye elementer. De eksisterende helte, kort og gamemodes, som vi kender fortsætter med i det nye spil og bliver suppleret af nye. 


Der kommer et nyt 6v6 PvP mode kaldet Push, hvor holdene kæmper om at få en robot til at skubbe missionens mål frem mod sejr. Det bliver tilgængeligt i både Casual og Competitive mode, og vil blive en del af Overwatch League. 

push_overwatch_2.png

De nye tiltag er dog mest gennemgribende i en række nye PvE indhold, som blandt andet kommer til at være en deciderede historie missioner. Her vil spillerne tage rollen som Overwatch medlemmer, i fire personer co-op missioner imod styrkerne fra Omnic. 

Oven i det kommer Helte Missioner, som også vil give spillerne mulighed for bygge deres helte op med nye evner, der kan udvikles over tid lidt. Det giver mulighed for at udvikle og tilpasse de forskellige helte, på en måde så de passer til ens egen foretrukne spillestil. 

ny_helt_overwatch_2.png

Ud over de nye modes kommer der også nye helte, og der sker ting på den tekniske side. Selv om gameplayet i traileren lignede det eksisterende meget, så kommer der nye tekniske tiltag i Overwatch 2, der giver mulighed for bedre grafiske indstillinger, men også større kort i forbindelse med co-op og nye fjender og fraktioner. 

Selv om der egentligt er taler om et nyt spil, vælger udviklerne hos Blizzard mest af alt at se det, som en udvidelse af det eksisterende. For de eksisterende spillere af Overwatch 1, vil der blive mulighed for at spille på de nye kort og med de nye helte i visse game modes. Der vil altså være tale om et delt multiplayer univers, som ikke kommer til at dele spillerbasen op. 

heros_overwatch_2.png

Blizzard har lovet flere detaljer om Overwatch 2 i løbet af BlizzCon, så følg med her på TWeak hvor vi løbende holder øje med udviklingen. 


Kilde: Blizzard