Overwatch frigives til Nintendo Switch 15. Oktober

overwatch_til_nintendo_switch_konsol
Nintendo Switch satte allerede ved lanceringen af konsollen et solidt fodaftryk i markedet. Men nu, efter at flere AAA udviklere har porteret deres seneste titler til Switch konsollen, er det et meget bedre køb end nogensinde før - enheden får endda The Witcher 3 i oktober.


Har RPG genren ikke rigtig fundet vej ind i dit bankende konsol hjerte, kan vi glæde dig med, at Blizzards populære hero shooter 'Overwatch' også frigives til hybridkonsollen.

Denne nyhed blev afsløret under Nintendos seneste Direct-presentation i går og blev første gang omtalt via Kotaku. Spillet vil uundgåeligt gennemgå et par grafiske nedgraderinger for at kunne fungere problemfrit på Switch, hvor anstændige FPS er kritiske i et konkurrencedygtigt shooter spil.

overwatch_til_nintendo_switch.JPG

Switch spillerne vil få adgang til de samme opdateringer, helte (inklusive Hammond, det yndig gigantisk hamster i en mekaniseret bold), maps og game modes, som via PC, PS4 og Xbox One.  Imidlertid får de en ekstra feature: gyro kontroller.


Vender vi for en stund tilbage til de tidligere nævnte grafiske nedgraderinge. Som du kan se i Overwatch's Switch annonceringstrailer ovenfor, har porteringen til Switch konsollen mere mudrede strukturer, reduceret antialiasering (hvilket resulterer i nogle ujævne kanter), og hvad der ser ud til at være stærkt reduceret skygge kvalitet end på andre platforme.

Derimod ser Overwatch spillets tegneserie-æstetik godt ud under næsten alle forhold, så du burde ikke blive negativ stemt over denne forventelige nedgradering i grafikken.

Overwatch porteringen til Switch konsollen lander 15. oktober (hvilket i øvrigt er den samme dag, som Witcher 3's Switch version ankommer), men det ser ikke ud til at være tilgængeligt til forudbestilling endnu.

Når tiden er inde,tilbydes du adgang til 15 bundled karakter skins, og et tre måneders gratis Nintendo Switch Online medlemskab.

Kilde & Image credit:
Kotaku, Nintendo, Blizzard