Rygte: Super Mario udkommer som jubilæumspakke

super mario anniversay pack
Der er nye informationer i rygtemøllen vedrørende Super Marios 35 års jubilæumspakke til Switch

I marts måned hørte vi første gang om et reboot af Super Mario til Nintendo Switch, og nu er der altså dukket nye rygter op, der fortæller lidt mere om den muligt ankommende jubilæumspakke, der skal hylde Super Marios 35 års fødselsdag.

De indledende rygter fra marts måned fortalte os, at der var tale om en formodet reboot af rigtig mange Mario titler, der blandt andet indeholder Super Mario 3D World, Mario 64, Super Mario Sunshine, Super Mario Galaxy og måske også Super Mario Galaxy 2. Selvom Nintendo selv ikke har annonceret noget endnu, så har større leaks fortalt, at det skulle blive en realitet. Ifølge en insider hos Nintendo skulle spilpakken blive annonceret under Nintendo Direct Broadcast, der finder sted den 20. juli.

super mario 3d world.jpg

Zippo har i et kommentarfelt i forummet ResetEra fortalt, at der kommer en ny udgave af Super Mario 64 med widescreen support med lettere forbedret grafik samt HD ports af Super Mario Sunshine og Mario Galaxy, og derfor skal vi ikke forvente en masse banebrydende nyt i disse ports.

super-mario-35th-anniversary-collection-details-zippoo.jpg

På samme tid fortæller Zippo også, at det er i Super Mario 3D World, vi skal forvente at se de større ændringer, eller sagt med Zippos egne ord er det her, hvor "the cool new shit is added". Vi anbefaler som altid, at I tager rygter med et gran salt, da intet er sikkert, før Nintendo har meldt noget officielt ud.