Rygte: Ubisoft på vej med battle royale titel

Ubisoft hyper scape
Hyper Scape, bliver efter signende navnet på Ubisofts kommende battle royale titel og lanceringsdatoen forventes at være i juli.

Hvis du troede, at kamp battle royal kategorien var fyldt op, kan du godt tro om igen. Nye rapporter indikerer, at Ubisoft planlægger at frigive en free-to-play FPS battle royale titel kaldet Hyper Scape.

Da spillet endnu ikke er blevet officielt afsløret, er detaljerne ret begrænset. Rygtebørsen er dog på overarbejde, og har sikret os et par af de mere markante informationer om Hyper Scape spillet.

Hyper Scape Ubisoft Rod.JPG

Til at begynde med udvikles det tilsyneladende af Ubisoft Montreal, studiet bag kendte IP'er som Assassin's Creed, Rainbow Six og Watch Dogs. Spillet forventes at starte med en closed beta soft-lancering allerede fra næste uge, og en full release planlagt til 12. juli.

Screenshots af Hyper Scape er også lækket, takket være eSports-konsulent og insider Rod Breslau. Ifølge Breslau forventes spillet at have en ny form for integration med streamingplatformen Twitch.

Rod Breslau Hyper scape.JPG

For eksempel kan seere optjene in-game progress ved at se Twitch streams, og de kan endda direkte påvirke, hvad der sker i deres foretrukne streamer-kampe - de kan aktivere en low gravity mode, spawn health items og meget mere.

Selvom vi stadig befinder os på rygteplan, så har føromtalte Breslaus et godt renommé med hensyn til tidlige leaks.


 Source & Image credit:

Rod Breslau, Ubisoft