Så er sløret løftet: Sådan ser PS5 ud

tilbehør PS5 sony
Sony har langt om længe sparket PS5-marketingmaskinen i højt gear. Efter en lang stream med spil-afsløringer og cinematics, har Sony taget næste skridt mod den officielle lancering af PlayStation, som formodes at være sidst på året. Det skete gennem officiel afsløring af hardware-designet. Som du kan se på videoen nedenfor, byder PS5 på et ret innovativ design.


PlayStation 5 designet er vel mest af alt slankt og futuristisk, med to hvide finner, der omslutter et blankt sort midterstykke, og ser, i min optik, dramatisk anderledes ud sammenlignet med Microsofts mere basale boksformede Xbox Series X konsol. 

Hvorvidt det er en god ting afhænger af din personlige præference.

Debatterne på på Twitter og andre sociale medier, er allerede stukket af. Designet deler vandene. Nogle mener designet minder om en gammeldags router, mens andre mener PS5 designet er modigt, fornyende og super innovativ.

PS5 og controller design.JPG

Sony PlayStation 5 design.jpg

Uanset, har alle ret til deres mening, og PS5 konsollens ydeevne betyder vel mere end dens æstetik? 

Ud over præsentationen af en standard PlayStation 5 konsol, fremviste virksomheden også en PS5 uden optisk drev.

På trods af Sony endnu ikke har afsløret priser for begge PS5 modeller, forventer vi, at denne variant er en smule billigere - for at retfærdiggøre udelukkelsen af et optisk drev.

Sony brugte også tid på at afsløre flere informationer om tilbehør til PS5 konsollen, herunder en DualSense-ladestation, der ser ud til at være i stand til at oplade to controllere på én gang, et "HD-kamera," et "Pulse 3D" trådløst headset og en medie-fjernbetjening.controller PS5 design sony.jpg

Mere information om disse vil sandsynligvis komme inden for kort tid, og vi holder dig løbende opdateret.

Hvad du synes om Sonys kontroversielle nye PlayStation-design?


Vores partnere