Se mere Star Wars Outlaws gameplay

Star Wars Outlaw
Det er sæson for spil annonceringer og senest er det Ubisoft spil der er kommet masser nyt om. Ubisoft har udgivet en 10-minutters gameplay-video til deres kommende Star Wars-spil, Star Wars Outlaws.

Denne udvidede gameplay-video viser nogle af spillets miljøer og generelle mekanikker. Star Wars Outlaws foregår mellem begivenhederne i The Empire Strikes Back og Return of the Jedi. I dette spil vil spillere udforske forskellige planeter på tværs af galaksen, både ikoniske og nye.

Spillere vil påtage sig rollen som Kay Vess, en fremadstormende slyngel, der søger frihed og midlerne til at starte et nyt liv. Sammen med Vess vil spillerne finde hendes følgesvend Nix. Spillere vil kæmpe, stjæle og overlist sig vej gennem galaksens forbrydersyndikater, mens de slutter sig til galaksens mest eftersøgte.

Spillet vil også have Ray Tracing-effekter og vil understøtte DLSS 3.5 Ray Reconstruction. Ubisoft og NVIDIA har ikke delt yderligere detaljer om disse RT-effekter. Mit gæt er, at vi måske får RTGI, ligesom vi så i Avatar: Frontiers of Pandora.

Ubisoft vil udgive dette nye Star Wars-spil den 30. august.

Vores partnere