Sjælden kopi af Super Mario Bros sætter rekord

Super Mario Bros solgt til rekordpris
Købt til jul i 1986 og glemt i en skrivebordsskuffe indtil 2021, er årsagen til, at en yderst sjælden kopi af Super Mario Bros sætter rekord under aktionshammeren.

$660,000 eller svarende til omkring 4 millioner danske kroner måtte den nye ejer betale, da aktionshammeren faldt.

Denne kopi er unik, idet den er af typen "No Code", hvilket betyder, at den kun indikerer "NES - GP" på bagsiden af kassen med Nintendo-logoet (andre varianter har spilspecifikke koder) og er forseglet i krympning indpakning. Derudover mangler "TM" -markeringen foran på feltet efter ordet "System". Det er også en "No Rev-A." -Variant.

Det pågældende spil er en forseglet kopi af den populære titel, der for alvor skød Nintendo i gang i Nordamerika i midten af 80'erne. Dette særlige eksempel bærer en 9,6 A + rating fra Wata-spillets klassificeringstjeneste, og ifølge auktionslisten er det både den fineste plastforseglede kopi med en perforeret pap-hangtab, de nogensinde har udbudt, og også ældste forseglede kopi af SMB, de nogensinde har set.

Super Mario Bros 4 millioner aktion.webpSource: Heritage Auctions

Til en pris lydende på $ 660.000 repræsenterer auktionen det højeste beløb nogensinde for et computerspil. En anden version af det samme spil blev solgt for $ 114.000 på auktion sidste år.

Sælgeren, der ønskede at være anonym, sagde, at spillet blev købt i slutningen af 1986 som en julegave, men endte med at blive anbragt i en skrivebordsskuffe og totalt gået i glemmebogen indtil 2021.

“It stayed in the bottom of my office desk this whole time since the day I bought it,” said the seller. “I never thought anything about it.”

Kilde: Heritage Auctions


Source & Image credit:

Heritage Auctions

Vores partnere