Sony annoncerer VR headset til PS5

Sony annoncerer VR headset til PS5
Sony har netop udmeldt, at de er i gang med at udvikle et helt nyt VR headset til PlayStation 5.

Nu er det over 4 år siden, hvor Sony gik ind i VR verden med sit første VR headset til PlayStation 4. Dagen er dog kommet, hvor det nu tid til at fokusere på næste-generations VR til PlayStation 5.


Der er indtil videre ikke mange detaljer at hive ud af Sony, men VR headsettet til PS5, er til gengæld stadig i et tidligt stadie. Sony lover dog, at dette næste-generations VR headset, vil byde på forbedringer på stort set alle punkter. VR headsettet til PS5 bliver den ultimative underholdningskilde, med et enormt spring i ydelsen, som er med til at skabe en endnu dybere indlevelse.


“We’re taking what we’ve learned since launching PS VR on PS4 to develop a next-gen VR system that enhances everything from resolution and field of view to tracking and input. “It will connect to PS5 with a single cord to simplify setup and improve ease-of-use, while enabling a high-fidelity visual experience.”
Lyder det fra Hideaki Nishino, Senior Vice President, Platform Planning & Management.


Derudover vil vi også se et sæt nye VR controllere, der vil implementere nogle funktioner fra DualSense controlleren, samt forbedre komforten.

Udrulningen af development kits vil starte snart, men Sony har ikke oplyst de fulde specifikationer eller den specifikke dato for udrulningen.

Sony nævner, at der stadig er meget udvikling forude, så vi ser ikke en lancering af VR headsettet til PS5, i år. Vores umiddelbare gæt på en lancering, vil lyde på engang i 2022.


Læs også: Nintendo Switch Pro vil understøtte NVIDIA DLSSBillede og kilder: Sony, PolygonVores partnere