Star Wars Outlaws vil understøtte DLSS

Star Wars Outlaws
NVIDIA har annonceret, at de har indgået et samarbejde med Ubisoft og Lucasfilm Games for Star Wars Outlaws. Som sådan vil spillet understøtte NVIDIA's DLSS 3 og Reflex, samt Ray Tracing effekter.

Desværre afslørede det grønne hold ikke, hvordan Ubisoft vil bruge Ray Tracing i dette nye Star Wars-spil. Mit gæt er, at vi sandsynligvis vil få en RTGI løsning, lignende hvad vi så i Avatar: Frontiers of Pandora.

Star Wars Outlaws foregår mellem begivenhederne i The Empire Strikes Back og Return of the Jedi. I dette spil vil spillere udforske forskellige planeter rundt om i galaksen, både ikoniske og nye.

Spillerne vil antage rollen som Kay Vess; en opkomling af en skurk, der søger frihed og midlerne til at starte et nyt liv. Ved siden af Vess vil spillere finde hendes følgesvend Nix. Spillerne vil kæmpe, stjæle og snyde sig vej gennem galaksens kriminelle syndikater, mens de slutter sig til galaksens mest eftersøgte.

Det faktum, at spillet vil lancere med DLSS 3, er også fantastisk. Man kunne også håbe, at Star Wars: Outlaws også vil understøtte AMD FSR 3.0. 

the-setting-of-star-wars-outlaws-allows-for-maximum-criminal-opportunities.jpg

Der er i øjeblikket ingen melding om, hvornår dette nye Star Wars-spil kommer ud. Et gæt kunne være, at vi ser på en udgivelsesdato sent i 2024. Ikke kun det, men det kan kun være tilgængeligt på Ubisoft Connect. Eller i det mindste det, Ubisoft har udtalt. Så modsat deres andre titler, kommer det måske ikke til andre platforme som Steam og Windows Store ved lancering.

Vores partnere