The First Berserker: Khazan med DLSS 3

The First Berserker - Khazan
NVIDIA fortsætter listen af kommende spil med understøttelse for deres DLSS teknologi og har annonceret, at The First Berserker: Khazan vil understøtte NVIDIA DLSS 3 ved lanceringen.

The First Berserker: Khazan er et nyt actionspil, der er kraftigt inspireret af Dark Souls og Sekiro. For at fejre denne meddelelse delte NVIDIA en PC-trailer, som du kan finde nedenfor.

I dette spil vil spillere blive Khazan, den store general af Pelos-imperiet, der overvandt døden og begav sig ud for at afsløre de begivenheder, der førte til hans fald og søge hævn over sine fjender.


Spillere vil skulle overleve de uophørlige forfølgelser fra imperiets styrker, navigere gennem konspirationer rettet mod at dræbe Khazan og overvinde de hårde miljøer, de møder. Derudover vil de kunne opgradere deres karakterevner og kombinere forskellige typer våben- og panserevner for at matche deres spillestil.

berserker2.jpg

Nu er den gode nyhed her, at denne PC gameplay trailer ser ud til at køre flydende og uden de store problemer.  Det var ikke tilfældet med dens tidligere officielle gameplay trailer som havde store ydelsesproblemer. Så i det mindste på PC med DLSS 3 vil PC-spillere kunne nyde det.

Der er i øjeblikket ingen ETA på, hvornår dette spil vil komme ud.

Vores partnere