The Witcher 3 forbedres stadig

Anmærkning 2020-07-07 122456
Mens vi venter på CD Projekt Red bliver klar med Cyberpunk 2077 senere på året, kan vi læne os tilbage og nyde, at der stadig sker nye ting med The Witcher 3.


Det er godt nok ikke CD Projekt Red selv der står for det, men derimod modding communitiet. Modderen Halk Hogan har netop frigivet en video, der viser hans seneste arbejde med at forbedre spillet igennem The Witcher 3 HD Reworked 12.0 Ultimate. 

the-witcher-3-wild-hunt-hd-project.jpg

Projektet tilføjer højopløselige textures til spillet, og er altså med til at forbedre den visuelle oplevelse af spillet. Fordelen ved den nye tilføjelse fra Halk Hogan er, at den ikke stille større krav til RAM på dit grafikkort. Så hvis du allerede kan køre spillet ved højeste opløsning, så kan du nu få en endnu bedre visuel oplevelse uden at det går ud over ydelsen. 


Hele projektet forbedre ikke kun textures i spillet men også de underliggende 3D modeller så detaljegraden forbedre på flere trin. 

Hvis du har lyst til selv at se hvordan The Witcher 3 HD Reworked Project kan forbedre din oplevelse af The Witcher 3 kan det hentes på NexusMods her. 

the-witcher-3-wild-hunt.jpg