Valorant kommer til konsol

Valorant
Riot Games’ populære competitive tac-shooter udvider til Xbox Series X|S og PlayStation 5 konsol-gamere.

Riot Games meddeler at deres populære, gratis, 5v5 karakterbaserede tactical shooter VALORANT, snart er tilgængeligt for spillere over hele verden på Xbox Series X|S og PlayStation 5 konsoller. Udvidelsen skydes i gang med en begrænset beta, der først udgives i USA, Canada, Storbritannien, Europa og Japan d. 14. juni 2024, før den potentielt udvider til øvrige globale regioner. Nyheden om VALORANTs konsoludvidelse og den kommende begrænsede beta lanceres på scenen ved 2024 Summer Game Fest af VALORANTs Executive Producer Andy Ho og Production Director Arnar Gylfason, hvilket markerer en bemærkelsesværdig vækst på konsolmarkedet for Riot Games. Globale konsol-gamere kan lære mere om VALORANTs begrænsede beta og registrere deres interesse for adgang til betaen på www.Beta.PlayVALORANT.com.


Både Xbox- og PS5-formaterne byder på specialdesignet VALORANT-gameplay, der opretholder spillets høje niveau af centralt, konkurrencepræget gameplay, som stadig er højeste prioritet for franchisens udvidelse. For at opretholde VALORANTs anerkendte standard for konkurrenceintegritet, vil der ikke være mulighed for cross-play mellem PC- og konsol-gamere. VALORANT-gamere på PC, Xbox Series X|S og PS5 vil dog have et forbundet, delt inventar og gameplay-progression knyttet til deres VALORANT-konto. Både PC- og konsol-gamere vil modtage platformudgivelser af alle live patch-balancer, nye agenter, maps, premiumindhold og yderligere live-servicefunktioner samtidig.


”Da vi undersøgte muligheden for at bringe VALORANT til flere platforme, vidste vi, at vi skulle kunne tilbyde den samme kompromisløse, konkurrenceprægede oplevelse, som vi har leveret til PC-gamere i årevis: en nøjagtig, holdbaseret, tactical shooter,” udtaler Arnar Gylfason, Production Director for VALORANT hos Riot Games. ”Vi var fast besluttede på, at VALORANTs centrale, konkurrencepræget gameplay skulle føles naturligt på en controller, og - hvis vi ikke kunne leve op til den gameplay-garanti - måtte vi være forberedt på at trække os. Vi håber, vi har fået det til at fungere, men i sidste ende er det vores spillere, der har det sidste ord.”

I VALORANT sættes to hold af fem spillere overfor hinanden i en skudkamp, der afgøres over 24 runder hvor angribere kæmper mod forsvarere. Spillet er gratis og omfatter præcise færdigheder, høje indsatser og dødbringende gameplay. For yderligere detaljer om VALORANT og for at registrere interesse i VALORANT’s begrænsede beta til Xbox Series X|S og PS5, besøg www.Beta.PlayVALORANT.com.

Vores partnere