Walmart arbejdede på en Cloud Gaming-tjeneste

walmart streamingtjeneste
Under retssagen mellem Apple og Epic blev nogle fortrolige e-mails afsløret. Baseret på disse e-mails ser det ud til, at Walmart for flere år siden faktisk udviklede sin egen cloud-gamingtjeneste, som de pitchede til virksomheder som Epic for at prøve at få Fortnite som et af de tilgængelige spil.

Ifølge de lækkede e-mails tyder det på, at Walmart planlagde at gøre tjenesten tilgængelig på computere og med support til tredjeparts launchers som Steam, Uplay, Origin, Epic Games Store, Battle.net og Bethesda Launcher. Virksomheden opstillede det også som et ”åbent økosystem”, der gjorde det muligt for gamerne at downloade spillene og spille dem lokalt eller streame spillene.

Epic Games-medstifter Mark Rein prøvede demoen og fortalte efterfølgende sit bagland, at det var en “superior” oplevelse sammenlignet med at spille spil lavet til Android eller iOS. Han afslørede også, at Walmart planlagde at sælge et smartphone-tilbehør, der lader spillere vedhæfte en telefon til en controller til en pris på $ 2.

Disse e-mails dateres tilbage til 2019, og nu hvor vi er i 2021 uden en præsenterey Walmart-streamingtjeneste, må vi antage, at virksomheden skinlagde deres planer for tjenesten, eller måske arbejder de stadig på den?


Source Ubergizmo