AUTHOR : Dennis
PUBLISHED : 2016-05-25 16:17:00

MSI klargør "gamer-taske" - bærbar VR gaming pc


MSI gør klar til nye innovationer i lyset af VR's indtræden. Denne gang er der tale om en kuriøs sammenblanding mellem laptop, desktop og rygsæk!

Man kunne citere en gammel Michael Jackson sang lige her:

 

"From the strange and weird fact file" - For det er kategorien denne nyhed fra MSI må falde i. Vi ved altid at Computex bringer alverdens forventede og uventede produkter med sig. Men i dette tilfælde har ingeniørerne hos Computex dælme tænkt ud af boksen!

 

Vores første tanke på Tweak var noget i denne retning:

 

En bærbar gaming PC (intet nyt her), som er batteridrevet, og hvor du kan tilslutte dit VR headset.. Men den kan tages på ryggen, nøjagtig som en rygsæk! Det giver jo VR helt nye muligheder. Men den første tanke her på redaktionen er også 10-15 kilo på ryggen - det kan godt være vi skal en ekstra tur omkring værnepligten!

 

PC'en vil blive styret af almindelige top-of-the-line i7 processorer og med GTX 980 grafikkort (mon ikke der kommer GTX 1080 i). Kabinettet (eller skal vi kalde det tasken?) lader dig tilslutte dit VR headset med den minimale mængde kabelrod og gå rundt uden nogen former for begrænsninger.

MSI planlægger at fremvise og fortælle yderligere om produktet ved Computex 2016.

 

VORES PARTNERE