Få hjælp til opgradering af PC

refargotohp-YnsDo-oM4SE-unsplash
Som gamer ender man tit i en situation hvor det kan være nødvendigt at opgradere sin computer. Det kan være for at få bedre ydeevne, flere FPS eller for at kunne kører de seneste spil. Men opgradering af en computer kan også være en udfordring, det er ikke alle der er lige tekniske og derfor kan det være en god idé at få hjælp af et professionelt firma eller en ven med erfaring.

Undersøg din computer

Før du beslutter dig for hvilke komponenter der skal opgraderes i din computer, er det vigtigt at undersøge den grundigt. Du skal finde ud af, hvor flaskehalsen ligger, altså det sted hvor din computer er dårligst og dermed det sted som skal opgraderes. Opgraderer du andre komponenter, vil det ikke have den ønskede effekt. Det kan være alt fra en gammel harddisk til en forældet processor eller grafikkort. Når du har fundet ud af, hvad der bremser din computer, kan du foretage opgraderingen. 

Det er ikke altid let at finde frem til, men et professionelt PC værksted har nogle andre redskaber til at udføre finde frem til det.

Du kan besøge PC Service Center som har PC værksteder 6 steder i København.


Fordel ved at vælge en professionel

En af de største fordele ved at vælge et professionelt værksted til at hjælpe med opgradering af din PC, er at du får garanti på både delene og monteringen. Det betyder, at du kan være sikker på, at alt bliver udført korrekt og at du er sikret såfremt nogle af de nye komponenter skulle gå i stykker. 

Så hvis du ikke er en teknisk ekspert, eller hvis du bare vil være helt sikker på at opgraderingen af din computer bliver udført professionelt og korrekt, så er det helt sikkert en god idé at vælge et professionelt værksted til at hjælpe dig med opgradering af computeren.


Optimering af computeren

Det er ikke altid at en opgradering af din gaming PC er nødvendigt, for at få den til at køre bedre. I nogle tilfælde kan ydeevnen optimeres. Det kan f.eks være at foretage udskiftning af kølepasta, rensning af kølesystemet eller lignende services. 

Det er ikke en reel opgradering eller PC reparation. Men mere god vedligeholdelse. Der sker nemlig det, at når computeren ikke kan komme af med varmen, performer hardwaren dårligere. 

I nogle tilfælde kan du også have diverse software kørende i baggrunden som kan optimeres, således at det ikke sluger alt din ram. 


Få flere tilbud

Det kan være en god ide at indhente flere tilbud, når du skal have opgraderet din computer. På den måde kan du sammenligne priser og sikre at du vælger det sted som giver den bedste pris. 

PC Service Center har en online formular på deres hjemmeside, hvor du kan udfylde dine ønsker til en opgradering og beskrive hvilken computer du har. Det er vigtigt at du beskriver hvilket bundkort, grafikkort, RAM og processor du har. På den måde kan de give det bedste estimat. 

Men det er kun et estimat, for uanset hvad skal en computer undersøges først, for at være sikker på at den korrekte opgradering udføres. 

 

Vores partnere