CES 2020: Nye gaming laptops fra MSI

IMG_20200108_140300
MSI kunne på CES fortælle os, at de snart har en gaming laptop på markedet med et imponerende 300 Hz IPS panel.


MSI lancerer deres GE66 Raider, som er deres lidt mere traditionelle Gaming laptop med nye RGB elementer, som fx en RGB lysbar i kanten. 

MSI GE66 Raider RGB light bar

MSI fortsætter også deres samarbejde med SteelSeries fortsætter, i forhold til udviklingen af tastaturet på MSIS gaming Laptops. De kommer med mulighed for tilpasning af hver enkelt tast både i forhold til lys, men også selve funktionen, som kan programmeres helt som man vil.

CES 2020 MSI GE66 Raider

Hardwaren der skal drive maskinen, og ikke mindst det imponerende 300 Hz IPS panel, var MSI dog ikke helt så informative omkring. Der vil givetvis være flere forskellige konfigurationer, men vi fik ikke flere detaljer om det fra MSI. 

ces_promo.png

MSI oplyste dog, at man på CPU siden vil kunne få op til en 10. generations Intel Core i9 H serie CPU med op til 8 kerner og 16 tråde og clockhastigheder op til 5 GHz. 

Gaming Laptop GE66 Raider CES 2020 MSI

På den grafiske side fik vi oplyst, at det vil være Nvidia RTX kort der bruges, men ikke mere nøjagtigt, hvilke muligheder der kommer til at være. 

I forhold til RAM og lager, så er detaljerne heller ikke helt på plads endnu, men der vil formodentligt være mulighed for op til 32GB DDR4 RAM. 

Skærmen er en 15,6 tommers Full HD skærm med mulighed for op til 300 Hz.

GE66 Raider Limited Edition

GE66 Raider kommer også i en Limited Edition, som er blevet til i et samarbejde mellem MSI og Colie Wertz, som har lavet concept art til film som Star Wars Prequels, Transformers, Iron Man, Captain America: Civil War og RogueOne: A Star Wars Story.

GS66 Stealth Gaming Laptop MSI

Hvis man gerne vil have en lidt mere afdæmpet mulighed, så præsentede MSI også deres GS66 Stealth laptop, som er bygget over den samme interne hardware som i GE66 Raider. På GS66 Stealth er det ydre dog noget mere afdæmpet, med en sort minimalistisk design og uden ekstra RGB lir. Designet er også slankere end vi så på GE66 Raider versionen. 

Steel Series tastatur GS66 Stealth MSI

Det er stadig et oplyst tastatur, men altså ingen unødige RGB features på resten af maskinen. Samtidigt får man også et 99,9 WHR batteri, som er det største man kan have i en laptop, hvis man skal have lov at have den med i et fly. Det betyder at man, ifølge MSI, kan få helt op til 10 timers batteritid på GS66 Stealth. Det er også det samme batteri man kan få i den mere direkte gaming orienterede GE66 Raider version. 

MSI GS66 Stealth batteri

MSI kalder selv deres GS66 Stealth laptop for den perfekte løsningn til brugeren, der arbejder om dagen og gamer om aftenen.

MSI kunne i dag ikke oplyse nøjagtigt, hvornår vi kan se frem til at kunne købe de nye maskiner, men bare at de ville komme senere på året. 

Hvis man er i den gruppe, der leder efter en stærk laptop til gaming, og måske endda også gerne ser, at den ikke nødvendigvis skriger alt for meget af det med et overdrev af RGB, så er der måske gode løsninger på vej fra MSI. 

MSI GS66 Stealth bagside

Vi vil dog meget gerne vente til vi kan få en endelig melding om den reelle hardware i de nye maskiner, før vi kan vurdere hvor godt det ender med at være.