iMac modtager første designopgradering siden 2012

imac får nyt design
Eftersom designet på iMac har bidt sig fast i næsten et årti, må noget tyde på, at designet på den nuværende iMac falder i kundernes smag. Men nu sadler Apple om designmæssigt på deres all-in-one desktop, og sammen med nye klæder til iMac, gør Apple blandt andet også klar til præsentation af nye Mac Pro.

Ifølge Bloomberg vil Apples nye iMac reducere de tykke sorte kanter, der omgiver iMac-skærmen. De vil også fjerne ”metalhagen” for at skabe et design, der ligner mere Apples Pro Display XDR-skærm.

 

Nydesignet iMac og Mac Pro

Den nye iMac vil efter sigende have en flad ryg i modsætning til det kurvede design på bagsiden af nutidens Mac-computere. Apple holder fast i de samme 21,5 tommer og 27 tommer skærmstørrelser, hævder rapporten, med henvisning til kilder, der er fortrolige med Apples planer.

Som forventet vil de nye iMac'er droppe brugen af Apple Silicon-chips og slutte sig til M1 Mac mini og MacBooks, som Apple introducerede i slutningen af 2020, da de flyttede væk fra Intel-chips. Det står endnu ikke klart, hvornår de opdaterede iMac'er vil blive annonceret af Apple.

Apple Silicon M1 chip 2021.jpg

Det er ikke den eneste desktop-Mac, der får et redesign, siger Bloomberg. Apple siges også at arbejde på en ny Mac Pro, der vil kigge i retning af et design svarende til Power Mac G4 Cube.

 

Source & Image credit:

Apple, Bloomberg, fcp, Shutterstock

Vores partnere