Microsoft gør nar af Apples M1-drevne MacBook Pro

Microsoft driller Apple i videoreklame
I en ny reklame, gør Microsoft grin med Apples M1-drevne MacBook Pro. Microsoft opfordrer i en nylig reklamevideo forbrugerne til at få Surface Pro 7 frem over Apples nye M1-drevne MacBook Pro enheder. Svaret på, hvorfor Microsoft fremhæver deres egen Surface Pro 7 kommer prompte; “the better choice”.

Efter Redmond-baserede softwaregigant, på papiret, tabte kampen til Sony med sin næste generations spilkonsol, har nu frigivet en annonce med navnet Microsoft Surface Pro 7: The Better Choice på YouTube. I annoncen sammenligner et barn Surface Pro 7 med en high-end MacBook Pro side om side.

I videoen fremvises Microsofts Surface Pro 7 med en pen og berøringsskærm mens Apple kun tilbyder en “little bar” på sin enhed. Videoen fremhæver annoncen det faktum, at Surface Pro 7 har et aftageligt tastatur og i det væsentlige kan blive en tablet efter behov. MacBook Pro kommer derimod som en enkelt enhed med et ikke-aftageligt tastatur. Som et resultat “you are kind of stuck with what you got”


Det er dog lidt overraskende at se, at Microsoft fokuserede mere på det fysiske aspekt end på at grave dybere i enhedens tekniske specifikationer. Bortset fra at hævde, at Surface Pro 7 "has the power to run all your apps" og udråber den som en "much better gaming device" end MacBook, er der meget få informationer om det interne på begge enheder.

Det skal siges, at allerede har været vidne til styrken og ydeevnen fra de nyeste M1-drevne MacBook Pro-enheder (de kan endda køre Microsofts eget operativsystem bedre end Surface-enhederne). Når det kommer til app kompatibilitet, er det rigtigt, at de nye M1-drevne Mac'er kommer med nogle app kompatibilitetsproblemer, da tidligere apps blev designet til Intels x86-arkitektur. Ikke desto mindre kan du altid bruge Apples Rosetta-software til at køre Intel-baserede apps på dine M1 Mac computere. Desuden er det bare et spørgsmål om tid, inden alle dine foretrukne Mac-apps begynder at understøtte nyeste Apple- silicon.

Endelig sammenligner Microsoft priserne på begge enheder, og big surprice… Apples MacBook Pro fremstår som det dyrere valg. Surface Pro 7 starter fra $ 749,99 for 4 GB RAM og 128 GB lager. Mens startprisen på 8 GB RAM med 256 GB intern lager af M1 MacBook Pro er sat til $ 1.299. Topmodellerne på begge enheder er tilsvarende prissat til $ 2.299. Til denne pris tilbyder Apple dog 2 TB indbygget hukommelse med 16 GB samlet RAM sammenlignet med Surface Pro 7s 1 TB lagerplads og 16 GB RAM.

Men videoen er da underholdende..

 

Source & Image credit:

Apple, Microsoft

Vores partnere