Ny MacBook Pro stadig på rette spor til 2021

apple logo
Tidligere på året var der en vis spænding, da det blev rygter om, at Apple kunne lancere nye MacBook Pros under WWDC.

Det skete naturligvis ikke, hvilket ikke var så overraskende, da WWDC normalt er en software- og services fokuseret begivenhed, men på samme tid var det lidt skuffende, da de nye MacBook Pros blev rygtet om at have splinternyt design, nye skærm-optioner, og også flere porte.

Men hvis den seneste rapport fra Bloombergs Mark Gurman holder vand, behøver de, der venter tålmodigt på de nye MacBook Pros, ikke at vente til 2022. Mark Gurman hævder, at de nye MacBook Pro stadig er programsat til en 2021-lancering. Han foreslår endda, at de tidligere påstande om en sommerlancering stadig er mulige, fordi siden sommeren teknisk løber indtil midten af september.

En anden rapport hævder, at Apple vil være vært for et dedikeret event henvendt MacBook Pro lanceringen, da Apple normalvis ikke blander sine Mac- og iPhone-begivenheder sammen.

En anden mulig dato kan være mod slutningen af året. Apple er sommetider vært for en begivenhed for flere iPad- og Mac-relaterede annonceringer, som i 2020, da de annoncerede de første M1 Mac'er. Uanset hvad vil kun tiden vise, om denne seneste forudsigelse holder.

 

Source  & Image credit:

Apple, Bloomberg

 

Vores partnere