Surface Go 2 specs lækket

surface go
Hvis de seneste informationer holder stik, ser vi frem imod Surface Go 2 i Intel m3 og Intel Pentium varianter.


Påståede specifikationer for Surface Go 2 lækkede for nylig online. Twitter brugeren rogame delte de påståede specifikationer, der omhandler, at Surface Go 2 vil frigives i Intel Core m3 og Intel Pentium-varianter (via Toms hardware). Specifikt anfører dette leak, at Surface Go 2 vil have varianter drevet af Intel Core m3-8100Y-processor og Intel Pentium 4425Y-processor. Hvis det er holder vand, betyder specifikationerne, at Surface Go 2 vil se et betydeligt boost i sin anden generation.

Den første generation af Surface Go er udstyret med en Intel Pentium Gold 4415Y-processor, der rammer 1,6 GHz. De lækkede specifikationer viser en model med en Intel Pentium CPU 4425Y processor, der kører ved 1,70 GHz med to kerner, fire tråde og ingen base boost. Den potentielle Intel Core m3-8100Y-variant kører ved 1,10 GHz, har to kerner, fire tråde og en boosthastighed på 3,4 GHz.

Rogame skriver på Twitter, at begge modeller bruger den samme SSD som Surface Pro 7 og Surface Pro X.

Som det er tilfældet med alle leaks, skal disse tages med et vist forbehold. Specifikationerne, der deles her, forekommer plausible, da de stemmer overens med nogle tidligere rapporter og rygter om Surface Go 2. 


Source & Image credit:

_rogame, Toms hardware