Audi Q4 E-TRON koncept SUV lanceres i 2020

Geneva Auto Show 2019 har været rigt præsenteret på alt fra ultra-performance superbiler og ned til bølgen af kommende elbiler til den almindelige forbruger.

 

Geneva Auto Show 2019 har været rigt præsenteret på alt fra ultra-performance superbiler og ned til bølgen af kommende elbiler til den almindelige forbruger. Bilen er spækket med moderne elektronik, og især kabinerne, kommer med nye innovative tiltag.

 

 


Audi har skilt sig ud fra mængden med endnu en konceptbil i deres E-tron serie, Q4 E-tron, en el-baseret SUV, og den femte ud af tolv planlagte biler i deres E-tron lineup. Q4 placeres mellem deres mindre Q3 og større Q4, og henvendt som en crossover i E-tron serien.

 

 

Q4 er designet med en motor til hver aksel, som producerer samlet 302 hestekræfter, og 0-100 km/t på 6,3 sekund, og peaker på 180 km/t. Audi estimerer små 450 kilometer på en opladning, og en ladetid fra 0-80% på 30 minutter.


Interiøret kommer med et heads-up display, hvor de mest basale punkter kan aflæses, og en 12,3 tommer info skærm, hvor alt kan styres fra.


Q4 kommer i handlen i 2020.

 

Læs mere HER

 

Kilde & Billeder

Audi