Advarsel: Windows 10 forhindrer driveropdateringer

microsoft-windows-update
Denne gang kommer advarslen direkte fra Microsoft, der advarer mod at Windows 10 kan forhindre driveropdateringer.


Windows Update indkluderer vedligeholdelses- og sikkerhedsrettelser til Windows 10, Microsoft-produkter og opdateringer i form af enhedsdrivere. Disse drivere frigives via Windows Update, og de fungerer normalt efter hensigten. Problemer er bare, at Windows Update-driverne ikke altid de mest ajourførte du kan finde.

Der er tilfælde, hvor du muligvis er bedre stillet ved at bruge brugerdefinerede drivere i stedet for dem, der er tilgængelige via Windows Update, og i disse situationer giver Windows 10 brugere mulighed for manuelt at installere drivere på deres enheder.

Mens driverinstallationsfunktionen typisk fungerer problemfrit, oplever vi alle fejl, der efter sigende forhindrer brugere i at installere drivere, og fejl af denne type, er blevet anerkendt af Redmond-firmaet.

Relaterede artikler:

Sådan finder du din MAC adresse på Windows 10

Windows 10 Insider Build 19577 frigivet: Tør vi

Intel indrømmer 7nm kapløbet er tabt til AMD

Wi-Fi Mesh netværk: Guide

Ifølge Microsoft kan indstillingen ”Memory integrity” blokere drivere fra at blive indlæst, og det kan føre til problemer på en enhed, når driveren er installeret.

“If you choose to continue using your device without addressing the driver problem, you might discover that the functionality the driver supports does not work any longer, which could have consequences ranging from negligible to severe,” advarer Microsoft.

Fejlen gælder for alle versioner af Windows 10, og den kan løses, hvis du deaktiverer indstillingen i Windows Security-appen.

Følg nedenstående trin for at løse driverens blokeringsfejl:

1) Åbn Start og naviger til Indstillinger

2) Klik på Opdatering & sikkerhed og åbn derefter Windows sikkerhed i venstre panel

3) I Windows sikkerhed skal du navigere til Enhedssikkerhed

4) Under Kerneisolering skal du deaktivere Memory Integrity-funktionen

5) En systemstart er påkrævet for at ændringerne slår igennem

Microsoft anbefaler også brugerne at kigge efter andre drivere fra Windows Update eller producentens hjemmeside.

Den kommende Windows opdatering med valgfri opdateringer, giver dig mulighed for at ignorere en bestemt opdatering til din printer, mus, tastatur, grafik, lager samt nye opdateringer, som ikke har fokus på sikkerhed.


Source & Image credit:

Microsoft