Windows 10 Insider Build 19577 frigivet: Tør vi

439px-Microsoft_logo.svg (1) (1) (1) (1)
Microsoft har frigivet Windows 10 Insider Preview Build 19577 til Insiders i deres Fast ring, der inkluderer det nye Windows Security Fluent-baserede ikon og ændringer i diagnostiske data.


Har du være med på sidelinjen de sidste måneder, vil du kunne nikke genkendende til den efterhånden massive række af problemer forbundet med Windows 10 opdateringer. Derfor er det med blandet følelser, når informationerne om nye tilgængelige tikker ind på redaktionen om en ny Windows 10 update. 

I første omgang handler det om Windows Insider i Fast ring medlemmer, som nu kan opdatere til Insider Preview Build 19577 ved at gå til Indstillinger -> Opdatering & sikkerhed -> Windows Update og derefter kontrollere for nye opdateringer.

Relaterede artikler:

Her er den nye redesignet startmenu i Windows 10

Windows 10 KB4535996 forårsager igen problemer

Windows 10: Sæt automatiske opdateringer på pause

Sådan deaktiverer du automatisk driveropdatering

Hvis du vil se de fulde release notes og rettelser til dette Windows 10-insider build download, kan du tanke kaffekoppen og læse blogindlægget.

De mest bemærkelsesværdige ændringer, der findes i Windows 10 Insider Preview Build 19577, der blev frigivet til Windows Insiders i Fast ring, har vi lavet en opsamling på nedenfor:

Diagnostiske dataændringer under Indstillinger

Microsoft ændrer mærkning af deres Diagnosering-værktøjer i indstillingerne ”Diagnosticering & feedback”.

Indstillingerne ”Grundlæggende” vil nu blive ”Påkrævet”, og den nuværende ”Fuld” indstilling omdøbes til ”Valgfri”.

Hvis virksomheder indstiller deres diagnosticeringsindstilling til Valgfri, frigiver Microsoft nye gruppepolitikker, der giver dig mulighed for at have mere detaljeret kontrol over, hvilke data der indsamles i din organisation.

Flere nye ikoner: Windows-sikkerhed

Microsoft har frigivet Fluent-baserede ikoner til forskellige programmer og apps, såsom File Explorer, OneDrive, Mail, Kalender og Your Phone.

Med Windows 10 Insider Preview Build 19577 til Insiders, frigiver Microsoft nu det nye ikon til Windows Sikkerhed, der efter vores mening ser langt pænere ud end originalen.

Windows-security-ikon.png


Andre ændringer i denne build inkluderer:

Cortana får assistentsamtaler/assistant conversations, der giver dig mulighed for at tale med Cortana i et mere samtaleformat og efterspørge ting som "fortæl mig en far-joke", "fortæl mig en godnathistorie eller ”sten, saks, papir"

Microsoft har opdateret adfærden ved avanceret opstart (Indstillinger > Opdatering & sikkerhed > Genoprettelse > Avanceret start “Genstart nu”) for at aktivere nogle Ease of Access-funktioner til at fungere korrekt. Med Preview Build 19577 starter avanceret opstart direkte i Windows-gendannelsesmiljøet.

Source & Image credit:

Microsoft