Google bygger en kirkegård til sine produkter

google-graveyard
Google er ansvarlig for nogle af de mest anvendte softwareprogrammer i verden, herunder Android, Gmail, YouTube, Google Assistant og selvfølgelig Google Søgning.

Men virksomheden har også en vane med at cutte forbindelsen til deres produkter, fordi de ikke er populære nok til, at et firma i Googles størrelse kan holde kørende med forretning for øje, eller fordi de ikke passer ind i Googles langsigtede planer.

I årenes løb er flere virtuelle Google Graveyards dukket op for at hylde de faldne Google krigere, som nu har resulteret i, at Google har bygget sin egen kirkegård i den virkelige verden på deres Seattle-campus.

Fremviste tweet omfatter Googles afviklede sociale netværksprojekter, herunder Orkut, Google Buzz og Google+. Der er også grave til Picasa, Google Reader og Google Wave.

Nogle af dem har bidraget med funktioner til produkter, der stadig er forankret i dagens marked, og som er videreført i nyere versioner eller videreudviklinger - Picasa banede sandsynligvis vejen for Google Fotos, for eksempel.

Hvor er gravene til Inbox, Project Ara, iGoogle, Project Ara eller Songza?

Gemmer dit system stadig på begravede Google services, eller har du haft held med at finde erstatninger?