Google Contacts har rundet 500 millioner downloads

google contracts
Google Contacts er Googles kontaktadministrationsværktøj, der er tilgængeligt i deres gratis e-mailtjeneste, Gmail, som en enkeltstående tjeneste og som en del af Googles G Suite, som er Googles forretningsorienterede løsning med webapps. Nu viser seneste statistikker, at Google Contact har rundet 500 millioner downloads via Play Store.

Den enkeltstående Google Contacts-applikation har nu ramt imponerende 500 millioner downloads i Google Play Store, på trods af at den ikke er forudinstalleret på alle Android-enheder.

Siden Google Contacts appen blev tilgængelig i 2015, er den ikke blevet "tvunget" ned på enheder, da OEM'er frit kan bruge deres egne kontaktapplikationer. 

Indstillingerne for kontaktsynkronisering og sikkerhedskopiering er virkelig gennemførte på Google Contacts, og en af grundene til, at det sandsynligvis er den bedste kontaktadministrationsapplikation til Android. Den sidste store opdatering til Contact var sandsynligvis frigivelse af dark mode, der blev tilføjet i november 2018 med version 3.2.

Uanset hvad, med flere OEM'er, der tilføjer Google Contacts som standard, kan du forvente, at 500 millioner download-mærket vil springes i de kommende år.

500 millioner downloads til Google Contacts på omkring fem år er en imponerende milepæl, hvor meget få andre kontaktadministrationsapplikationer kan matche dette tal.

4,3 ud af 5-stjernet vurdering i Play Store med ratings fra 430.000 anmeldelser taler sit eget sprog.

Læs også:

Google + 10 ting som gør en forskel [Opdateret]

Her finder du flere relevante artikler om Google