Mac Pro når sin grænse med 6.000 åbne Chrome faner

mac-pro-hero-splitter
Apples Mac Pro er designet til at være en af de mest kraftfulde computere på markedet. Blandt andet kan en Mac Pro konfigureres med op til 1,5 TB RAM, hvilket betyder, at den i teorien bør være i stand til at håndtere næsten alt hvad du kaster efter den.


Alt har naturligvis sine begrænsninger, inklusiv hvor mange ressourcer 1,5 TB RAM er istand til at håndtere. YouTuberen Jonathan Morris fandt en af disse begrænsninger, da hans Mac Pro (konfigureret med 1,5 TB RAM) ramte en mur med svimlende 6.000 åbne faner i Google Chrome, som er en berygtet RAM-sluger.

Ifølge Morris startede han dette lille eksperiment, da han opdagede, at Chrome gjorde krav på 75 GB RAM, hvilket er langt mere end de fleste computere overhovedet konfigureret med. Derefter besluttede han sig for at teste, hvor mange faner han kunne åbne, før Mac Pro gik i knæ, og svaret er altså 6.000 åbne faner på samme tid.

Når det så er sagt, kan man stille dig selv spørgsmålet, om man nogensinde får brug for det antal åbne faner på samme tid?

Klik på nedenstående billed for at se videoen:

6000 åbne faner i Chrome mac pro.JPG

Source & Image credit: 

YouTuber Jonathan Morris