Microsofts modulære Windows Core OS spottet

WCOS
Via et oktober 2019 event formodes det Microsoft muligvis annoncerer den længe rygtede dual-screen med light version af Windows Core OS, som er specielt designet til at understøtte dual displays hardware.


I løbet af de seneste par år, og især i de sidste par måneder, er flere informationer kommet til overfladen omkring Windows Core OS (WCOS) i Microsofts LinkedIn profiler. En af profilen afslørede for nylig, at Microsoft arbejder på et nyt Action Center, der er skræddersyet til Windows Core OS.

Nu er seneste nyt Windows Core OS er spottet i deres egen supportdokumentation, der blev offentliggjort af Microsoft tidligere i år – og første gang Windows Core OS navnet er brugt af Microsoft i den officielle dokumentation.

Microsoft har offentliggjort dokumentet via den seneste Windows 10 opdatering. Et afsnit i medfølgende release dokument, inkluderer også omtale af Windows Core OS:

wcmp Windows Shell Composer ID.

wPId Windows Core OS-produkt-ID.

wsId Windows Core OS-session-ID.

Ifølge Github blev Windows Core OS omtalen føjet til dokumentet 19. april 2019.

Det nye dual screen produkt forventes lanceret i 2020 og estimeret i første kvartal 2020. Dog må vi satse på Microsoft afslører mere i deres kommende oktober event.