NVIDIA DGX A100 – Første Ampere baseret system

Udklip
NVIDIA Deep learning Workstations, kendt som DGX-systemer, har fået en 2020 overhaling. Det første system, der blev lanceret med Pascal GP100 GPU, betragtes som den første rigtige computing processor fra NVIDIA. Firmaet introducerede senere fire Volta-systemer med 4 til 16 Tesla V100 processorer.


Den 14. maj afholder NVIDIA en keynote, der oprindeligt skulle være en del af GTC 2020. Situationen forårsaget af coronavirus-udbruddet har imidlertid tvunget NVIDIA til at udsætte, skifte og til sidst annullere den fysiske GTC begivenhed. Keynoten, der afholdes virtuelt, vil være en forud indspillet video, og sandsynligvis uden publikum.

Keynote forventes at bringe en masse nyheder med sig om den kommende Ampere arkitektur. Takket være et nyt leak, er medierne overbeviste om, at Huang vil tale om Ampere.

En ny post er blevet opdaget via Justia trademark databasen indikerer, at NVIDIA har indsendt en ansøgning om DGX A100 trademark. NVIDIA har ikke brugt et sådant produktnavn før, så DGX-1 og DGX-2 vil sandsynligvis ikke blive efterfulgt af DGX-3 men i stedet DGX. Heldigvis for os afslører det nye navneformat grundlæggende processorens navn.

"A100" formoder vi henviser direkte til Tesla A100, en computing processor baseret på GA100 GPU. Ingen af disse Ampere enheder er blevet bekræftet af NVIDIA. Detaljer om den nye DGX er begrænset, men meget peger i retning af mindst 8 Tesla A100 computere i systemet. Transistor count pr. GPU vil sandsynligvis stige på grund af en mindre fabrikationsnode (forventes at være enten 8nm eller 7nm).


Source & Image credit:

Justia trademark