Nvidia: Nyhed præsenteres 14 maj via YouTube

nvidia 1650 gpu GDDR6
Nvidia har annonceret, at de vil afholde deres længe ventede GTC 2020 keynote online den 14. maj. GTC 2020 keynoten vil være tilgængelig på virksomhedens YouTube kanal den 14. maj kl. 06.00 (kl. 9.00, kl. 14 i UK), og her gættes der på, at NVIDIA afslører noget spændende.


Det var oprindeligt planlagt at ske den 23. marts, men GTC 2020 keynote var en af mange tech-events, der blev annulleret på grund af coronavirus-udbruddet.

“Huang [Nvidia’s CEO] will highlight the company’s latest innovations in AI, high performance computing, data science, autonomous machines, healthcare and graphics during the recorded keynote.”

- Nvidia

Det er især omtalen af det grafiske islæt, der trækker os frem i stolesædet, idet Nvidia forventes at afsløre noget stort på grafikkortfronten. Men inden du bliver for ophidset, er der sandsynligvis ikke tale om RTX 3000 serien, men som rygtemøllen - og Nvidias fortid - dikterer, vil det sandsynligvis være en ny server-GPU af en eller anden art.

Det vil alligevel være meget interessant at se de potentielle første glimt af en 7nm GPU fra Nvidia, da nye spekulationer viser, at Nvidia trækker i 7nm retning på kommende GPU’er, hvilket sandsynligvis vil være, hvad de næste generationer af GeForce grafikkort er bygget med.

Et glimt af en 7nm-server-GPU og den slags ydelsesfremskridt, der tilbydes, kunne afspejle de spring, vi kunne forvente med forbruger GeForce grafikkort - i det mindste til en vis grad.

Måske vil NVIDIA tilmed tease for RTX 3000-produkter set ud fra denne event afholdes på YouTube, som vil åbne for mange viewers sammenlignet med fysiske keynotes. 

Tidligere er vi blevet lovet ”spændende”' produkt afsløringer, som Nvidia planlagde at dele på GTC oprindeligt, så vi er bestemt spændte på hvad Nvidia trækker op af godteposen.