Windows 10: Sådan aktiverer du den ny startmenu

ny startmenu windows 10 tweakdk
Med Windows 10 Insider Build 20161 har Microsoft endelig rullet det nye og meget mere konsistente design af Windows 10 startmenuen ud. Dette build er dog ikke tilgængeligt for alle insidere i Developer Channel endnu, da Microsoft afvikler en A / B-test i opstartsfasen. Der er dog en mulighed for at aktivere funktioner i Insider Builds manuelt. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du aktiverer den nye startmenu i build 20161.

Dette er blevet muligt takket være Albacore og Raphael Rivera.

Windows 10 Build 20161 - Aktivér ny startmenu

Start med at læse Sådan tilmelder du dig til Windows Insider ringen

Microsoft frigiver altid nye funktioner, som ikke er tilgængelige for alle i Insider Builds, men kun for en lille del af testerne. Derudover indeholder disse builds ofte skjulte funktioner, men Microsoft har endnu ikke frigivet dem.

Med ViveTool kan du aktivere disse funktioner manuelt. Du har brug for det rigtige nummer til hver funktion. I tilfælde af startmenu er dette 23615618 2.

For at aktivere den nye Windows 10 startmenu skal du gøre som følger:

Download ViveTool her, og placer og udpak det i en mappe efter eget valg.

Nu starter kommandolinjen som administrator.

Indtast nu den sti, som du har pakket ud værktøjet i. For eksempel ser det sådan ud i vores eksempel: cd C: \Users\User\Downloads\ViveTool-v0.2.0

Nu skal du indtaste følgende kommando: ViVeTool.exe addconfig 23615618 2

Genstart herefter din computer.

Den nye startmenu er nu aktiveret.

Vi håber, at denne lille guide hjalp dig. Tweak.dk påtager sig intet ansvar for skader på systemet. Implementering af instruktionerne på egen risiko.


Har du allerede aktiveret den nye startmenu?


Source & Image credit:

Microsoft, Albacore og Raphael Rivera.