Windows Defender får nyt navn i Windows 10

microsoft-windows-update
Microsoft bevæger sig langsomt væk fra Windows Defender-branding. I marts 2019 omdøbte Microsoft Windows Defender Advanced Threat Protection til Microsoft Defender ATP, og virksomheden bragte ligeledes ATP til Mac. Nu er flere ændringer på vej fra Microsoft.


Microsoft planlægger også at lancere Defender ATP på Android, og det giver derfor mening at kigge grundigt på Windows-branding. I Windows 10. maj 2020 opdatering har Microsoft uden den store medieomtale opdateret Windows Security-appen til at erstatte Windows Defender med Microsoft Defender.

‘Windows Defender Offline Scan’ to ‘Microsoft Defender Offline Scan. Even the other parts of Windows Security app has been updated to remove all mentions of ‘Windows Defender’.

På landingssiden for opdateringer har Microsoft også erstattet Windows Defender navnet med Microsoft Defender.

Defender-rebrand.jpg

På steder som Group Policy-editoren har Microsoft indsat nævnelser af Microsoft Defender, Microsoft Defender Antivirus, Microsoft Defender Exploit Guard osv.

Disse ændringer er en del af Windows 10. maj 2020 opdatering, også kendt som version 2004 og kodenavnet '20H1 ′.

Windows Defender og de fleste af dets tilknyttede tjenester vil blive omdannet til Microsoft Defender med Windows 10 version 2004, men brandingændringerne er endnu ikke vist på områder som Kontrolpanel.

Windows 10 version 2004 begynder at rulle ud til forbrugerne i maj, og dette bringer blandt andet et sæt nye funktioner med til alle. Det leveres med en ny Cortana-oplevelse, forbedringer i Windows-søgning, forbedret Linux-undersystemunderstøttelse og mindre UI-ændringer, herunder et nyt sæt ikoner til standardapps.

Brandingskiftet vil være fornuftigt med Microsofts nye strategi for platforme på tværs af platforme. Defender er allerede tilgængelig på Mac, Linux, og tjenesten kommer også til Android og iOS.

Det er værd at bemærke, at den nye branding ikke er begrænset til kun Windows 10. I andre Microsoft-produkter, såsom Edge, er Windows Defender SmartScreen omdøbt til Microsoft Defender SmartScreen.


Relaterede artikler:

Windows 10 opdatering skaber kaos

Windows 10 leak afslører spændende ændringer


Source & Image credit:

Microsoft