2. advents GIVEAWAY

2-advent-giveaway
Vi har trukket vinderne i vores 1. advents GIVEAWAY og sætter naturligvis gang i endnu en trækning frem mod 2. søndag i advent. Se hvordan I deltager her.

Vinderne fra vores 1. søndag i advent trækning er blevet fundet har fået en mail. Så hvis I deltog så tjek jeres mail og se om I var en af de heldige. Det kan være vi ryger i et spamfilter så dobbelttjek evt. der :) Hvis det skulle ske at en eller flere af vinderne ikke vender tilbage inden onsdag d. 6. december kl. 12.00 trækker vi en ny vinder til præmien. 

Tillykke til vinderne! 

Vores advents giveaway stopper naturligvis ikke her og vi sætter derfor gang i en ny trækning. Se lige herunder hvordan I deltager. Hvis I var med i den første trækning så vil det hele være meget bekendt. 

Julemad

God jul til jer alle og vi håber I vil deltage. 

Præmierne til 2. advent trækningen er: 


Der er en af hver præmie og der trækkes tilfældigt en vinder til hver af de to præmier, altså to vindere i alt :) 

Det eneste I skal gøre for at deltage er: 

  1. Oprette jer som Medlem af Tweak (så har vi oplysninger til at kontakte vinderen)
  2. Smid en kommentar i bunden af denne artikel, hvor du fortæller os hvad du rækker ud efter først på julebordet.

Så trækker vi søndag den 10. december kl. 19.00 en vinder blandt kommentarerne og kontakter vinderen direkte via email. 

Du kan oprette dig som Medlem af Tweak ganske gratis her, og fordelen er, at du efterfølgende løbende har muligheden for at deltage i nye lodtrækninger om lækre præmier når de afholdes.

Læs mere om Medlem af Tweak her.


Det er kun muligt at deltage en gang og dobbeltkommentarer eller sekundære profiler sorteres fra. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Oprettelse som bruger sker jf. Tweaks Regler og vilkår.

Vores partnere