Cooler Masters 30 års jubilæum.

Cooler Master 30 Års Jubilæum -
Cooler Master Technology Inc. blev grundlagt i Taiwan i 1992 og fejrer i år deres 30 års jubilæum. I denne forbindelse har de løftet sløret for hav af nye og spændende produkter.

Cooler Masters 30 års jubilæum.

I 30 år har Cooler Master forsynet deres kunder over hele kloden, med et bredt sortiment af hardware produkter af høj kvalitet. Disse produkter inkluderer kabinetter, strømforsyninger, luft og vandkølingssystemer, tastaturer, mus og headsets samt diverse specialprodukter.

Cooler Masters har nu lanceret et event hvor de teaser deres nye produkter, som er på vej på markedet. Produkterne inkluderer “specielle Anniversary editions”, og er opdelt under tre forskellige produktlinjer Advanced Computing, Gaming og Setups.

Da listen af produkter er enormt omfattende, har vi her hos Tweak udvalgt 10 produkter som vi synes skiller sig mest ud fra mængden, og virker mest interessante og spektakulære.

Nedenfor finder du listen med de udvalgte produkter med billeder og beskrivelse, samt de mest relevante specifikationer. Listen er angivet i vilkårlig rækkefølge.


COSMOS C700M 30th Anniversary Edition.

COSMOS C700M 30th Anniversary - A.png

COSMOS-serien er kendt for at flytte grænserne for Cooler Masters kabinet teknologi. Kabinettet rummer mange muligheder for layout-organisering, og giver understøttelse for montering af store grafikkort og kølesystemer.

Kabinettet hæver niveauet for PC-byggere og giver rig mulighed for at forlade det klassiske "standard"-layout. COSMOS-rammen mulighed for en alsidig opsætning af komponenter, med plads til 420 mm radiatorer i toppen og fronten af kabinettet.

To parallelle strimler af adresserbar RGB belysning, ligger kontinuerligt fra top-panelet til front-panelet, og ARGB-belysning i bunden af kabinettet reflekterer mod aluminiumsstængerne.

Frontpanelet har, udover power og reset knapperne, et 4-polet jack-stik, et USB 3.1 (Gen 2) Type-C-port og fire USB 3.0-porte, samt en PWM blæserhastigheds-knap og en RGB-kontrolknap.

Specifikationer:

Dimensioner: (L x B x H) 650 x 306 x 651 mm.

Formfaktor: Mini-ITX, Micro-ATX, ATX, E-ATX.

Materiale: Stål, tempereret glas.

Farve: Sort, kobber.

For yderligere info om dette kabinet klik her

Læs vores anmeldelse af den tidligere version Cosmos C700M lige her eller se videoen herunder. HAF 700 EVO.

HAF 700 EVO.png

Cooler Master har hentet inspiration fra deres fællesskabet af pc-entusiaster til HAF 700 EVO kabinettet. Det er i stand til at rumme op til EATX bundkort såsom Dominus Extreme, såvel som grafikkort i enhver størrelse, som både kan monteres i vandret og lodret orientering.

Kabinettet har et indbygget LCD skærm i frontpanelet, som kan vise statistik-overvågning af hardware-komponenter i realtid. Den runde Iris LCD skærm i fronten kan tilpasses yderligere via Cooler Masters software Master Plus+.

Cooler Master afslører en ny æra af termisk effektivitet, som er designet til at overskride standarderne for moderne køleløsninger gennem unikke funktioner. For at opnå kabinettets fulde potentiale, skal kølekomponenter arbejde sammen som et økosystem, hvilket nemt kan lade sig gøre i et HAF 700 EVO kabinet.

Specifikationer:

Dimensioner: (L x B x H) 556 x 279 x 540 mm.

Formfaktor: Mini-ITX, Micro-ATX, ATX, E-ATX, SSI-CEB, SSI-EEB.

Materiale: Stål, plastik, tempereret glas.

Farver: Titanium Grå.

For yderligere info om dette kabinet klik her


Silencio S400 Sakura Edition.Silencio S400 Sakura Edition.png

Med inspiration fra traditionel østasiatisk stil, bringer Cooler Master nu kabinettet Silencio S400 Sakura Edition til markedet. Tanken bag designet til kabinettet, var at skabe et stille og yndefuld kabinet til kvindelige pc-entusiaster. 

Silencio S400 Sakura er et slank, støjsvagt, men stadig yderst robust kabinet. Kabinettet er udsmykket med små elegante lyserøde Sakura blomster. Disse blomster som bryder igennem det hvide lærred og det hærdede glas panel, er et symbol på ungdom og genfødsel, samt signalerer begyndelsen af foråret i japanske kultur.

Specifikationer:

Dimensioner: (L x B x H) 418 x 210 x 408 mm.

Formfaktor: Mini-ITX, Micro-ATX.

Materiale: Stål, Plastik, Lyddæmpende tjære.

Farver: Hvid, Lyserød, Grå.

For yderligere info om dette kabinet klik her


V1300 Platinum 30th Anniversary Edition.V1300 Platinum - 30th Anniversary Edition.png

V Platinum-serien har altid leveret kvalitets strømforsyninger med høj ydeevne til pc-entusiaster verden over, og nu har Cooler Master valgt at lave et frisk design, og lanceret deres V1300 Platinum 30-års jubilæumsudgaven.

Strømforsyningen har 80 PLUS Platinum certificering, fuld-modulær kabling, 100% japanske kondensatorer, en hardwarebaseret enkelt/multi-skinne switch og kan håndtere en høj driftstemperatur på 50 ℃.

Den indbyggede skinnekontakt gør det muligt at skifte fra enkelte til flere skinner for at skræddersy enhedens ydeevne efter behov. Multi-rail-tilstanden er tiltænkt til normal brug, og single-rail-tilstanden lavet til overclocking. Det er muligt at skifte mellem de to tilstande med et flip på en kontakt, bag på strømforsyningen.

Tilføj 10 års garanti, og du har en strømforsyning, der ikke vil skuffe selv de mest erfarne pc-entusiaster. Med en meget effektiv og støjsvag drift kan du simpelthen ikke gå galt med V1300 Platinum 30-års jubilæumsudgaven.

Specifikationer:

Dimensioner: (L x B x H) 190 x 150 x 86 mm. 

ATX Version: ATX 12V Ver. 3.42.

Farve: Sort.

For yderligere info om denne strømforsyning klik her


MasterLiquid ML360 Sub-Zero V2.MasterLiquid ML360 SUB-ZERO V2.png

Cooler Master har igen samarbejdet med Intel for at bringe denne forbedrede termoelektriske køleløsning til dit system - MasterLiquid ML360 SUB-ZERO V2.

TEC-teknologien kombineret med Intels Cryo Cooling Technology resulterer i den ultimative AIO-køler der kan opnå sub-ambient-temperature, til pc-entusiaster som ønsker at overclocke deres systemer. 

ML360 SUB-ZERO V2 er blevet opgraderet siden første version, og besidder en ny kompakt gør-det-selv-pumpe der er konstrueret så den minimerer pumpe lyden, samtidig med at den opretholder en enestående ydeevne. 

Den lave profil på radiatoren minimere afstanden til blæserne, hvilket resulterer i forbedret køling. Derudover er cpu-køleren forsynet med Cooler Masters nyeste Mobius Series fans, som har deres forbedrede Ring Blade design der minimerer støj.

Specifikationer:

Socket: Intel LGA 1700

Dimensioner på pumpe: (L x B x H) 57,3 x 57,3 x 92,2 mm.

Dimensioner på radiator: (L x B x H) 394 x 119,6 x 27,2 mm.

Støjniveau: 35 dB (max)

Materiale: Aluminium, Plastik.

Farve: Sort.

For yderligere info om denne cpu-køler klik her


MK 721.MK721 - White & Black.png

MK721 er et trådløst mekanisk tastatur med et 65% layout, som Cooler Master har lavet til gamere der ønsker et komprimeret tastatur, som indeholder piletaster samt flere af de basale taster. 

Tastaturets lille størrelse og lette vægt, samt det oprullede og aftagelige kabel, gør det let at flytte på tastaturet uanset om der er under transport, eller for at justere placeringen på skrivebordet under spil-sessioner.

Med et sandblæst aluminiums-overflade er MK721 et slankt holdbart tastatur, spækket med lækre funktioner der gør det gavnligt både til kontorarbejde og lange spille sessioner. Derudover giver de mekaniske kontakter og PBT-dobbelt-skuds-tastehætter den gode følelse der forventes af et mekanisk tastatur.

Tastaturet har en hybrid trådløs teknologi og kan tilsluttes via kabel, 2,4 GHz og Bluetooth 5.1 og har universel OS- og platforms kompatibilitet, så det både fungerer til Windows, Mac OS X, Android og iOS.

Specifikationer:

Switch type: TTC Mekaniske Kontakter (rød/blå/brun)

Polling frekvens: 1.000 Hz (kablet/2,4 GHz) 125 Hz (Bluetooth)

Svartid: 1 ms (kablet/2,4 GHz) 8 ms (Bluetooth)

Dimensioner: (L x B x H) 334 x 118 x 37 mm.

Vægt: 764 g (uden kabel og dungle)

Materiale: Aluminium, plastik.

Farver: Rum-grå, sølv-hvid.

For yderligere info om dette tastatur klik her


CH331.CH331.png

CH331 er et gaming headset der tager den essentielle lydoplevelse og optimerer lyden til computerspil. Headsettet har en robust aluminiumsramme, der diskret er fastgjort til ergonomiske ørekopper, som giver god komfort ved lange spil-sessioner. 

Kraftige 50 mm højttalere med virtuel 7.1-surroundsound leverer fordybende lyd, mens en omnidirektionel aftagelig boom-mikrofon tilbyder praktisk kommunikation med reduceret støj og forøget klarhed. 

Controlleren på CH331 headsettets nylon kabel, giver mulighed for at indstille lydstyrken, samt for at tænde og slukke for det integrerede LED lys. Headsettet kan styres med Cooler Masters - MasterPlus+ software, men er samtidigt plug and play-venligt, og kan derfor køre på standard-drivere i Windows.

Specifikationer:

Vægt: 294 g (uden kabel).

Dimensioner: (L x B x H) 179 x 96 x 210 mm. 

Materiale: Aluminium, plast, skum, PU læder.

Farver: Sort, Aluminiums-grå.

For yderligere info om dette headset klik her


Mobil køler.

Mobile Cooler.png


Da Cooler Master ser et voksende segment af mobil gamere, har de valgt at udvide deres produktsortiment og fremstillet deres første køler til smartphones. Ved hjælp af termoelektrisk køling reducerers varmen via den store kontaktflade, og kan derved køle mobilenheder under tung belastning.

Med smart-app temperatur-overvågning tilpasses blæserens hastighed automatisk, baseret på temperaturændringer. Derudover kan den adresserbare RGB-belysning tilpasses til personlig grafik via appen. 

Mobil køleren har et lodret udluftning for effektiv varmeafledning, samt monterings-clips der let kan justeres, så de passer til smartphones i forskellige størrelser. To USB-C-porte gør det muligt at forsyne køleren med strøm, samtidig med at telefonens batteri oplades.

Specifikationer:

Materiale: ABS Plast, Børstet Metal, TEC.

Farver: Sort.

For yderligere info om denne mobil-køler klik her


Skærm stander.Monitor Stand.png

Cooler Master har valgt at tilføje det sidste touch til den komplette desktop-opsætning, med denne skærmstander, der kan give en bedre betragtningsvinkel ved at tilføje ekstra højde, til skærme som ikke kan justeres højt nok til brugerens behov.

Standeren er konstrueret af sandblæst aluminium der giver det et førsteklasses finish, samt en overlegen stabilitet og styrke, der understøtter en vægt på op til 25 kg.

Standeren har adresserbare LED-strimler med 20 opdelinger på begge endekanter, som giver en flot og kraftig belysning. Derudover har standeren integrerede tilslutnings-porte som giver mulighed, for at tilslutte op til tre USB 3.0-porte og en USB Type-C-forbindelse på samme tid.

Specifikationer:

Vægt: 1,5 kg. 

Dimensioner: (L x B x H) 500 x 210 x 111 mm. 

Materiale: Aluminium, ABS plast. 

Farver: Sort.

For yderligere info om denne skærm-stander klik her


Orb X.

Orb X - Sort og Hvid

Orb X er en multifunktionel, fuldautomatisk motoriseret kuppel, der giver mulighed for fuld fordybelse, uanset om det omhandler gaming eller arbejde. 

Som videospil bliver mere sofistikerede og realistiske, leder gamere efter nye måder at fordybe sig fuldstændigt på. Det har Cooler Master forsøgt at skabe med denne æg-lignende konstruktion der understøtter op til tre 27" skærme eller en 49” skærm. 

Orben har et 6-vejs justerbart sæde i midten, samt en slank omsluttende skrivebords-plade. Opbevaringsplads til gaming pc'en eller konsollen bagpå, RGB-lys strimler langs samtlige kanter, og et indbygget 2.1 surround sound system for at skabe det mest realistiske og præcise lydbillede, selv uden hovedtelefoner.

Designet i sædet og ryglænet udgør en ergonomisk hvilestol, med justerbar nakkestøtte, lændestøtte og fodstøtte for maximalt komfort under lange spil-sessioner. 

Top-skallen kan hæves og sænkes med et enkelt tryk, der gør det nemmere at komme ind og ud af den.

Specifikationer:

Farver: Sort og Hvid.

Skærm-understøttelse: Op til 3 skærme på 27 tommer, eller 1 skærm på 49 tommer.

Cooler Master har endnu ikke udgivet flere officielle specifikationer på dette produkt.

For yderligere info om denne spil-station klik her


Afrunding.

Dette udgjorde listen over de 10 nye produkter fra Cooler Master som vi valgte at bringe i denne omgang, og der er ingen tvivl om at de er gået “all-in” i udviklingen af de nye produkter og de specielle jubilæums-versioner.

Andre nævneværdige produkter er;  Motion 1, New V8 og GP27-FQS.

Kunne du tænke dig at læse mere dybdegående om de nye produkter fra Cooler Master, finder du her et link til deres officielle summit event-side. 

(siden er på engelsk og åbnes i et nyt vindue)

Vores partnere