Apple Fitness+ fungerer ikke med AirPlay

Apple Fitness + credit
For et par måneder siden annoncerede Apple som en del af Apple One-abonnements-bundlen også en ny sundheds- og fitnessservice kaldet Apple Fitness +. Nu er det kommet frem, at Fitness+ ikke er kompatibel med AirPlay.

Skulle det være gået dun næse forbi, er Apple Fitness+ et hjemmetræningsprogram, hvor du kan få adgang til træningsvideoer og også synkronisere det med Apple-enheder som Apple Watch.

Apple har langt om længe annonceret en lanceringsdato for Fitness +, hvor Apple har programsat Fitness+ til den 14. december. Hvis du ikke vil betale for Apple One-pakken, der inkluderer Apple Fitness +, er planen tilgængelig som et selvstændigt abonnement til $ 9,99 pr. måneden. Er du indstillet på at koble et helt års abonnement på, sænkes prisen til $ 79,99.

Men som vi startede med at forklare, er det en del af Apple One Premier-planen. Her får du adgang til Apple Fitness +, Apple Music, Apple Arcade, Apple News +, Apple TV +, og også 2 TB iCloud-lagring. I betragtning af at nogle af disse planer også koster omkring $ 9,99 hver, er dette faktisk et ret godt tilbud.

apple_fitness-plus-launch_hero.jpg

Source: Apple

Når det er sagt, er Apple Fitness + kun tilgængelig i udvalgte regioner ved lanceringen. Den første lancering vil dække markeder som Australien, Canada, Irland, New Zealand, Storbritannien og USA.


Source & Image credit:

Apple

Vores partnere